24 Aralık 2011 Cumartesi

Sevgilimle yaşayacağım ve sizin imzalı mutsuzluğunuza kıçımla güleceğim

       Missbone'un tweeti ve yeni yazısı yönlendirdi beni bu konuya. Konumuz evlenmeden aynı evde yaşamak.
      Eğer küfür kaldıramayacak insanlar varsa lütfen devamını okumasınlar.
      Herkes ideal eş arıyor. İster inanın ister inanmayın, ben buldum. Mükemmel erkeği buldum. Aşkımdan değil bu söylediğim. Bunu söyleyebildiğim için aşığım ona. Karakteri mükemmel aynı zamanda da yakışıklı. Hadi lan diyen varsa çatlasın orta yerinden. Allah'a binlerce kez şükürler olsun bana bu mutluluğu layık gördüğü için. 
      Ben o kadar seviyorum ve O o kadar mükemmel ki, ben ilerde ne olursa olsun onunla yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmayacağım. 






      Üçüncü bir kişinin dışarıdan asla anlayamayacağı kadar hayranım ben. Eğer ev arkadaşı arasaydım onun kadar titiz, düzenli, saygılı olurdu. Ben ev arkadaşı bulup eve çıkamaz mıyım ? Çıkarım. Peki ben hem dostum, hem arkadaşım, hem sırdaşım, hem sevgilim olan ve yanındayken olmam gereken başka hiçbir yer yokmuş gibi hissettiren insanla neden aynı evde yaşayamıyorum ? Çünkü yaşayamayacağımı düşünenlerin aklı nerede biliyor musunuz ? Bacak aralarında. 
       Hepinizin beynini sikeyim. 
      Aileler küçücük kızlarını evlendiriyor, ama ortada imza olduğundan doğru ve ahlaka uygun oluyor. Kadınlar evlenme çağı gelince evlenip boktan evlilikler yaşıyor, aldatılıyor, ama o deftere imza attı diye yine ahlaka uygun oluyor. Evlilik nedir sizce, birliktelik nedir ? Oraya atılan o imza neyin simgesidir söyler misiniz ? Ben cidden merak ediyorum. O küçük beyninizde o küçük yazı nasıl bir anlam ifade ediyor. Missbone'a mail atıp sevgilisiyle aynı evde yaşamasını yadırgayanlara söylüyorum, namusunuz imza defterindeki imzadan, o yazıdan ibaretse, sadece bir yazıdan ibaretse bana da bir mail atın da ben bir namusunuzu kirleteyim cevabımla. Yani imza namus demek ya, ben de aynen size yazıyla cevap vereyim. 
      İnsanları yargılamaktan vazgeçin artık. Yeter ya. Size ne çok merak ediyorum. Benim imzasız birlikteliğimi eleştirmek sizin boktan evliliğinize mutluluk getirecek mi ? Sizi hunharca aldatan eşlerinizi size bağlayacak mı ? Siz mutsuzluktan sürünmeye devam ederken biz aşık olduğumuz adamlarla mutlu olacağız. Ve sadece sizin anladığınız gibi yataktaki mutluluktan bahsetmiyorum. Biz birlikte yemekler yapıp, birlikte film seyredeceğiz. Ben hayatımın omzunda uyuyacağım ve dünyadaki cennetimi yaşayacağım. Siz benim hakkımda konuşup tüm mutsuzluğunuzla yaşamaya devam ederken, sevgilim ve ben evde birlikte çalışacağız, birbirimizin davalarında birbirimize yardımcı olacağız, birlikte cüppe giyip mahkeme salonlarının tozunu attıracağız sonra evimize gelip birlikte dinleneceğiz. Yaşımız geldiğinde o imzayı atıp çocuk yapacağız. Siz bu arada bizim hakkımızda konuşmaya ve mutsuzca yaşamaya devam edeceksiniz.

17 yorum:

  1. Canımm harika bir yazı olmuşş, çok teşekkür ederim. :)
    Senin gibi bir insanın böyle düşündüğünü bilmek gerçekten çok güzel, ben sanıyordum blogta da herkes yargılar,ağzına geleni sayar, ama şimdilik öyle olmadı...
    Sanırım empati kurmayı biliyorlar, ya da kalıplaşmış doğruların dışına çıkabiliyorlar...

    :)

    YanıtlaSil
  2. Missbone ne demek canım benimm, aynı şekilde düşünüyoruz. Seni yargılayıp sinir ettiklerinde bana da yapılmış gibi hissettim. Sürekli bir şeyler dayatıyorlar ve aksi şekilde düşünebilmeyi, diğer insanları anlamayı, saygı duymayı denemiyorlar bile. Kendi mutsuzluklarında boğulsunlar. Ben de onlara saygı duymuyorum o zaman.

    YanıtlaSil
  3. Missbone sevgilisiyle eve çıkacağını söylediği zaman ağzıma geleni saymıştım. Pişman değilim yine olsa yine yaparım :)

    YanıtlaSil
  4. Tokat niteliğinde bi cevap olmuş. Kim ne düşünürse düşünsün mutluluğunuz en büyük karınız.. boşverin gerisini :) Fırsatımız olsa bizde birlikte yaşamak istiyoruz sevgilimle ama malesef öyle bi imkanımız yok, kıymetini bilin bunun derim :)

    YanıtlaSil
  5. Bis valla ben tüm gerekçelerimi söyledim. Senle paralel düşünmediğimiz tek konuyu bulmuş olduk:D gerekçelerini merak ettim.:)

    Mila canımsın :)) henüz bizim de imkanımız yok maalesef ama imkanımız olduğu zaman da aynı eleştirileri duyacağımdan eminimm. Zerre kadar umrumda değil o ayrı. :))

    YanıtlaSil
  6. Beni bu deme kadar hiç kimse anlamadı. Anlamayan bin kişi. Beni Allah anladı; O'ndan sonra da bir kişi.



    Not: Benim de böyle bir şey yazmak geldi içimden.

    YanıtlaSil
  7. Devlet yurdu köşelerinde ölsemiydim Biss.:D Ekşın var işte hayatımda fena mı? :/ Düşündüm de fena...
    Of ya ailelerimiz azıcık Large olsaydı keşke...

    YanıtlaSil
  8. Kimse yere bakan yürek yakanları görmez nedense...Harika olmuş bebeğimm çekemeyenler anten taksın hihii :) Seni çok seviyorum canım norammm

    YanıtlaSil
  9. nora , çok haklısın.ben de anlamıyorum.her şey bir imza ya mı bakıyor?çok saçma..

    YanıtlaSil
  10. Ben sevgilimle yaşamıyorum yaşayamıyorum. Ama ne güzel olurdu???? ahhhhhhh:) Tabi 15 gün bir hafta böyle periyotlarda bunu yaşamışlığımız var:)

    YanıtlaSil
  11. bazı beyinler vardır kolay kolay silinmez!
    bazı beyinler vardır başka şekillerde yüz kere silinir!

    Verdiğin şeylere bağlı

    küçük yaşta evlenilir ses çıkmaz ama??

    YanıtlaSil
  12. Ben içinden cımbızlıyorum ve mükemmel insan yok diyorum :) Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  13. Profösör teşekkürler hep yaz böyle:)

    Missbone en azından güvenseler yanlış yapmayacağımıza ya da yaptığımız yanlışların bize bir şeyler katabileceğine

    Ezgi ben de seni çok seviyoruummm :)) evet nedense onlar görülmez..

    YanıtlaSil
  14. Volante asıl garibi de aslında kendi düşünceleri değil savundukları, sadece toplumun dayatmaları

    birdelisevda ona bile razıyım ya :)) benim için de daha çok zaman var maalesef :(

    ssdesignbutik sanki imza olunca her şey meşru oluyor, ne kadar yanlış..

    YanıtlaSil
  15. timeout öyle tabi :) ben de değilim, o da değil. Ama aşk, önemli olmayan kusurları da kapatıyor zaten. İnsanlar kusurlarını kapatmaya değecek kişiyi bulamıyorlar sorun orada sanırım.

    YanıtlaSil
  16. kesınlıkle katılıyorum dedıklerının her bır kelımesıne ...ben hayatımın askını bulmusken cok kısa zamanda aılelerın karsısna gectık bız phd ıcın gıdecegız taaa uzaklara deyınce ılkonce babam ben mıllete ne derım dedı halbukı ılıskımızın 3. ayında romaya parıse oraya buraya ızın vermıstı bırlıkte gıtmemıze ama o su kım ne der olayı yok mu dedıler kı nısan yapın ole gıdın bı baktık nısandan sonra dugun ıstendı bırsuru gereksız zıvırtı ıcınde uzaklasmaya basladık burda bıtırmemız gereken tezlerımız basvuru ıcın belgeler evın dekorasyonu dugun yerı damatlık gelınlık derken bır gırdabın ıcınde suruklendık sonra 1 hafta kala dugune kına gecesı abı bız ne yapıyoruz dedık tamam bırbırımızın olacagız ama bole ıstemıyorduk ve erteledık dugunu tabı ıkı aıle sokta vs... sımdı zamanında yaptıgımız gergınlıkler dolayısı ıle bırbırımızı kaldıramayacagımızı anlayarak bıtırdık 4 kusur senelık ılıskıyı sımdı bızımkılerın tek pısmanlıgı keske gıtmenıze ızın verseydık ama ne demıs yıne buyuklerımız olmusla olmuse care yok :(

    YanıtlaSil
  17. Grace yorumun ve desteğin için teşekkür ederim. Gerçekten üzüldüm ilişkinin bittiğine. Nişan düğün ev misafirlikler aileler çokk uzun iş ve bu arada yaşamak istediklerimizi yaşayamıyoruz. Biz de aynı şeyler olmasın diye birlikte kimsenin ne dediğini umursamadan gençliğimizi yaşayıp, sonra işlerimiz yoluna girdiğinde yani zamanı geldiğinde bunları halletmek istiyoruz. İnşallah her şey senin için de her şey yolunda gider bundan sonra :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)