30 Kasım 2011 Çarşamba

Ööööööğğğğğhhhhhh midemmm bulandı !

   Hani ben bazen birilerini eleştiriyorum ya, işte ben kendime kızıyordum hani, seni ilgilendirmez Nora herkes istediği gibi davranır falan fıstık. Yok bebeğim yok. 
   Şimdi ben hepinizi çok çok çok seviyorum. Ama benim hiç sevmediğim birileri var ve sanırım siz onları seviyorsunuz. Bilemeyeceğim. 
   Bazı insanlar var, o insanlar da blogger. O bloggerların da izleyicileri var, ama izleyicilerinin bir kısmının ağzına sıçmışlar. Biraz önce de tırnağım kırıldı, çok ironik oldu. Tam cupcake deseni yapacaktım, kırıldı.
   Tatlı kızcağızımızın midesini bulandırmışlar, he sonra yorum yapmışız neden yayınlamamış biliyor musunuz ? Çünkü sokak ağzıyla yazmışız, salakmış yorumlarımız, seviyesizmişiz sanırım biraz. Şimdi bu yazıyı da Behzat Ç. izledikten sonra yazdım çok pis argo konuşasım var.
   Ama belki de erkekler argo konuşan kızlardan hoşlanmıyordur. Ne de olsa biz kadınlar kendimiz için hiçbir şey yapmıyoruz her şey erkekler için. 
   Demiştim ya sırf erkeklerle ilgili yazıyorlar diye meğer sadece yazılar değil, bütün hayatlarını erkeklere göre yaşıyorlarmış oje rengi dahil. İlginç gerçekten. Yani sabahtan beri gülüyorum çok ciddiyim. Erkeklerden başka ilgi alanın yok mu diye sorduğumda cevap vermemesi normalmiş çünkü cevabı yokmuş sanırım.
   Biri de şöyleyim böyleyim ama sevgilim vaar gibi bir şey yazmış baya gülmüştüm de yazının sahibi gülememiş. Nasıl gülsün yorum sahibi haklı yani. Kız bütün hayatını erkeklere göre yaşadığı halde sevgilisi yok napsın! 
  


   Banane di mi ? Değil işte. Çünkü bazıları diyor ki burası benim alanım, aşağılarım, sonra tepki gösterilince de yorumları yayınlamam, hatta gönderilen yoruma cevap yazıp yorum yazanı da aşağılarım.
   Ben izleyici olmaya devam edeceğim. Ne zaman sevgili bulacağını merak ettiğim çok insan var çünkü. Bazılarının dramı ilgimi çekiyor. Ama bir daha yorum yazmayacağım çünkü sayfasını çöpe çeviriyormuşuz sanırım.
   He ama bu yazıya istediğiniz gibi yorum yazın ben kaldırabilirim. Çünkü yazdıklarımın arkasındayım ve cevap verebilecek kapasiteye de sahibim. 
   Kızlar, bildiklerinizi unutun. Moda makyaj falan çöpe. Erkekler çıplak gezmemizi istiyormuş. Mühim bilgi es geçmeyin. Belki yardımcı olur bazılarına.
   He bir de rica ediyorum imla kurallarına dikkat edelim. Yoksa çöpe dönüyor buralar. Temizlemekle uğraşırken french manikürüm bozuluyor sonra.

13 yorum:

  1. çook var öyleler boşver :) bide resimdeki kızın ojesi güzelmiş yapmak lazım O.o

    nyks

    YanıtlaSil
  2. " Temizlik imandandır " biliyorsunuz. O halde maddi ve manevi temizliğe önem verelim.

    YanıtlaSil
  3. vallahi nefis bir yazı olmuş ağzına sağlık :) bana da erkekler konusunda kendini uzman sanması he bir de üstüne yalnız olması çok komik gelmişti. prim yapma çabaları bunlar.bir kaç destek yanıtı aldı ama aldığı tepki çok daha fazla. yazık valla gülüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. nora nora nora koparttın beni en süper yazı bu oldu herhalde verilecek en güzel cevapta bu bravo !!

    YanıtlaSil
  5. Bence sakin olmalısın :) Korkuyorum :D

    YanıtlaSil
  6. iyi güldüm yalnız bu saatte,çok iyi güldüm. :D
    bunuda ekliyorum bloguma izninle :)

    YanıtlaSil
  7. şok ciji bi yası olmışş.. :p noracım, güldürdün beni:)vitamin tavsiyesi için de teşekkürler, sınav boyunca ölmez sağ kalırsam işe yararlar diye düşünüyorum. zira 5 saat, insanın başına herşey gelebilir :) blog yazmaya ara verdiğim halde takip etmekten çoook zevk aldığım bloggerlardan birisin..

    YanıtlaSil
  8. nyks evet ben de çokk beğendm valla :)

    Profösör kesinlikle, en önemlisi de manevi temizlik.

    YanıtlaSil
  9. tubitos saol gerçekten ben de çok güldüm :)) destek yanıtı verenlere de saygı duyuyorum ama ben kesinlikle destek vermiyorum.

    *ssdesignbutik ehehe sevindim güldüğüne saol cnım :D

    YanıtlaSil
  10. Bir İnce Ses bazen ben de korkuyorum bir gün eleştiriden başka yazı yazamayacağım diye :D en azından aşağılamıyorum sadece eleştiri :)

    YanıtlaSil
  11. tansumut çok saol :D ekle tabi sevinirimm :)

    dreammmm Allah korusun be deme öyle :D yaparsın sen buraya kadar gelmişsin sonrasında da başarılı olacaksın eminim. rica ederim inşallah işe yarar sende de. Çok çok mutlu ettinnn :)

    YanıtlaSil
  12. Nora Allah kahretmesin kızım seni çok mükemmelsin sen :D

    YanıtlaSil
  13. Missbone o senin mükemmelliğin bebeğim :D:D

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)