28 Mart 2012 Çarşamba

Yine Sınav Dönemi

     Yine sınav dönemi geliyor. İlk sınavım maalesef cumartesi günü ve en nefret ettiğim ders. Ve maalesef çok notu var. Nasıl halledeceğim bilmiyorum.
     O gıcık olduğum bana çok laf sokan kızla ufak bir diyalog daha oldu ama bu sefer sert bir cevapla susturdum. Kırıcı bir şey değildi ama son günlerde baya suratı asık ve selamlaşma dışında pek konuşmuyoruz. Diğer arkadaşımın söylediğine göre çok abarttığını anlamış ve güya üzülmüş ama bence o ben yumuşayayım diye öyle söyledi. Bilemiyorum. Zaten şu an onu düşünecek pek vaktim yok.
     Bu ara geleceğim hakkında çok düşünmeye başladım. Yani 3. sınıfa geldim ama okula gidip gelmek ve piyano dersi dışında hiçbir şey yapmadım. Zaten artık piyano derslerine de gitmiyorum, evde çalışıyorum sadece. İngilizce kursu, hukuk bürosunda çalışma, sertifika programları, diksiyon kursu gibi şeyler kafamda şu an. Hele okulda bir arkadaşımın, hem de her gün aksatmadan tüm derslere giren bir arkadaşımın aynı zamanda hukuk bürosunda para almadan çalıştığını ve açık öğretimden de uluslararası ilişkiler okuduğunu öğrenince kendimi çok tembel hissettim. Bu yaz kesin bir hukuk bürosunda başlayacağım. Ders saatlerim çok dandik olduğundan sene içinde çalışamam maalesef. 


     Şu an Hayat kardeşime ders çalıştırıyor ve ben 20 dk sonra evden çıkıp okula gitmeliyim. Girmem gereken iki ders ve almam gereken notlar var. Kardeşim bu Pazar Ygs'ye girecek. Ona ve tüm sınava gireceklere başarılar diliyorum. :))


     Hava da kapalı ve serin :(. Artık gerçekten çok sıkıldım bu havalardan. İnsan ne giyeceğini şaşırıyor. Şu an kazak bile giyilebilir. Sonra birden çok sıcak olacak ve baharın tadını çıkaramamış olarak yaza gireceğiz. En uyuz olduğum şey. 
    

7 yorum:

  1. O kızın saçını başını yolman gerekirdi bence :p

    Bu arada kazak giy bence :D

    YanıtlaSil
  2. ahh bebeğim bir de dördüncü sınıf bunalımını gör :( mezun olunca ne olacağın belli değil. mesela benim tüm arkadaşlarım kpss için yardırıyor, ben özel sektör düşünüyorum falan filan. Bu kadar takmamak lazım aslında ama mümkün değil biliyorum :(

    YanıtlaSil
  3. Sen kendini tembel hissediyorsan ben intihar edeyim ya.:) Ama yine de bu senin moralini bozmak yerine kamçılıyorsa böyle hissetmen güzel olabilir.:)

    YanıtlaSil
  4. Bir İnce Ses valla kazak giyseymişim keşke üşüdüm çünkü :) Dayak tadında cevaplarımla ve son olarak kibarlığımla dövdüm :P

    AhuDudusu haklısın bir de iş bulma derdi olacak o zaman. :/ O yüzden şimdi stajdır dildir ne kadarını halletsem kar dişe düşünüyorum işte.

    Missbone öyle deme canım sonuçta senin kafanı bulandıran bir sürü şey var en başta ailen. Ben o konuda daha rahat olduğumdan bunları daha çok takıyorum işte :) en başta çok bozuyordu ama baktım surat asarak elime bir şey geçmiyor, zamanımı değerlendireyim dedim. :)

    YanıtlaSil
  5. Bahar nazlana nazlana nazlana nazlana gelir. Gelir gibi yapar gelmez sonra gelira ama, yazı da kaçırmışındır. yaz da arkasına bakmadan tabanları yağlayıp kaçar bizden. yüzümüz sararır. Yapraklarımız dökülür...

    YanıtlaSil
  6. Millet nasıl kasıyor hayret doğrusu, ama missbone'un dediği gibi bu seni kamçılıyorsa güzel bir şey.

    Vizelerde başarılar, kardeşine de başarılar. E bana da başarılar o zaman ^.^

    piyanoyu çok severim bu arada :)

    YanıtlaSil
  7. Profösör ne güzel söylemişsinn :9 öyle gerçekten de. böyle düşününce hayat çok hızlı geçecekmiş gibi geliyor, gözümü açtığımda 30 olacakmışım 40 olacakmışım gibi :)

    cherry saol bebeğimm :)) ben de çok seviyorum da bu ara pek çalışamıyorum işte :/

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)