10 Kasım 2011 Perşembe

Gerçekten bir şeyleri mahvetmeden, mutlu bir gün geçirme sanatını anlatan bir kişisel gelişim kitabı olsa alıp okurum

   Vay anasını. İzleyici sayım üç basamaklı en küçük doğal sayıya ulaşmış. "100. izleyicim kim olacak lan acaba" diye merak ediyordum. 3000 küsür izleyicisi olan İspanyol bir amca olmuş. Yazdıklarımı anladığını düşünmüyorum açıkçası. Çünkü Türkçe bilse Türkçe yorum bırakırdı. Ama Green Grass postuma İspanyolca yorum bırakmış. Ben Google çeviri terk bir şekilde yorumda bir bokluk olmadığını anladıktan sonra yayınladım. Ama ne göreyim ! Bana bıraktığı yorumun aynısını bir başka bloggera da bırakmış ! Jose, tatlım, bunu bana yapmayacaktın. Şu an nasıl duygular içinde olduğumu anlatamam sana. Çok reklam kokan hareketler bunlar. 100. izleyicimin coşkusunu yaşamama bile izin vermedin. Bırak allasen. 






   Şu an göğsümde bir öküz hatta bir fil oturuyor. Yani eve gelirken kendi kendime konuşmama ve elli bin kez her şeyin içine ettiğimi tekrarlamama sebep olan bir fil. (Aklıma, fil büyük ve gridir, küçük ve beyaz olsaydı fil değil aspirin olurdu diyen öss sorusu geldi, ama ambiyansı bozmak istemiyorum, çünkü buradan sonrası ciddi bir yazı) Gerçekten bir şeyleri mahvetmeden, mutlu bir gün geçirme sanatını anlatan bir kişisel gelişim kitabı olsa alıp okurum. Ya da sevgiliye trip atmama sanatı da olabilir. Tartıştığımızda genelde o haklı oluyor, onu üzdüğüm için üzülüyorum. Ama nadiren ben haklı olursam da aynı şekilde o üzüldüğü için üzülüyorum. Hani böyle dizilerde falan bir süre sakinleşmeye ihtiyacımız var derler ya, hatta bazen birkaç gün aramazlar birbirlerini, işte ben onları hiç anlamıyorum. Ben bir saat bile beklemem, bekleyemem çünkü. Kriz geçiririm. Şu anda da geçiriyorum sanırım. Yazının alakasızlığından da belli oluyordur zaten. Ama cidden çok seviyorum o yüzden. Bugün gözlerine bakarken beni ne kadar sevdiğini, hayatta yapılabilecek her şeyi onunla yapmak, alınabilecek her tadı onunla almak ve yaşanabilecek en güzel şeyleri onunla yaşamak istediğimi anladım. Şu an aramasını beklemek o yüzden daha da zor geliyor. Zaten kesin beklemem ararım yine. İnşallah beklerim.

5 yorum:

  1. sen ne şirinsin yaaa :) Gülümsettin beni yine.Way Jose way teeerbiyesizzz :D
    Tartışmalar olduğunda bende bekleyemiyorum ama beklemek gerek,çünkü bi süre sonra havalarda sanıyolar kendilerini
    ,erkek milletine acıma bacım :D

    YanıtlaSil
  2. Işıltılı bir gelecek sizi bekliyor sanırım. Öyle anladım..

    YanıtlaSil
  3. ilk izleyicin bendim unutma :) seviyorum yazilarini deli kiz.

    YanıtlaSil
  4. Ezgi, şirinem sen de beni güldürdün şimdi :D haklısın bacım haklısın, bekleyeydim iyiydi valla :D

    Profösör inşallah inşallah :))

    éLLa çok teşekkürler :) unutur muyum hiçç, ne mutlu olmuştum sen gelince, iyi bi başlanıç olmuştu benim içinn :D

    YanıtlaSil
  5. It's very straightforward to find out any matter on net as compared to textbooks, as I found this article at this web page.

    Have a look at my homepage :: seopressor version5

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)