14 Kasım 2011 Pazartesi

Kötü rüya görmeyeceğim, kötü rüya görmeyeceğim

    Öncelikle bir çekiliş duyuracağım. Çünkü hediyeler çok güzel. Ben çok severim hediye :))
    http://nzlsyn.blogspot.com/2011/10/my-first-giveaway.html
   
    Bugün ikinci sınavıma girdim ve şimdiden canım çıktı. 10 sınava daha nasıl girerim, girsem nasıl geçerim hiçbir fikrim yok. Ayrıca dün gece bir rüya gördüm. Yemin ederim hayatımda gördüğüm en kötü rüyalardandı. Uyandığımda ağlıyordum. Rüyamda benim ilişkim mükemmel ilişkiydi, nasıl olur, ama neden böyle bir mutluluğa layık görüleyim ki ben zaten, bir daha kimseye güvenemem diye ağlıyordum, uyandığımda da rüya olduğunu anladığımdan, mutluluktan ağlıyordum. O kadar kötüydü ki, buraya yazmayacağım bile.


          


   Okulda 3. senem ve gördüğüm en sıkıcı ders olma vasfına sahip olan Ticaret Hukuku dersinin bugün sınavı vardı. Dün 120 sayfa okuduğum halde aklımda gıdım bir şey kalmadığını fark edince sinir krizi geçirip ağlamaya başladım, sonra gece de rüyadan uyanınca sabah gözlerimin halini tahmin edebilirsiniz. Göz kapaklarım ayrı birer göz büyüklüğüne ulaşmış, aynadan bana selam verirken kapatıcı ve rimelle biraz normal hale getirmeyi başardım. Evden çıktığımda yağmur yağıyordu ve aylık akbilim de bitmişti. Onu doldurup zar zor otobüse yetiştim. Biraz okuyunca aklımda kaldı bir şeyler. En azından finalde yeterli bir not alırsam geçebilirim belki. Eve dönerken otobüs neredeyse kaza yapıyordu. Zaten 45 dk oldu döneli. Açlıktan ölüyorum belki iyice doyup dexter izlersem kendime gelirim :). 


   En büyük şansım vizelerden sonra sevgilimin, finallerden sonra benim doğum günüm olması. Bittikten hemen sonra akşam yemeğe çıkacağımızı bilmek biraz yardımcı oluyor :D. Sınav dönemi bittiğinde bu yazıyı tekrar okumak ve şükretmek istiyorum. Fringe'de rüya görmeyeceğim diye tekrarlayıp kendimizi şartladığımız zaman rüya görme olasılığımızın düştüğünü söylüyordu Walter. Onu kötü rüya görmeyeceğim şeklinde söyleyip denemeyi düşünüyorum.

9 yorum:

  1. başarılar dilerim vizelerde..

    bu arada çekilişlere katılmıyorum çünkü bana çıkmıyor :(

    YanıtlaSil
  2. Lazanyamm çok teşekkür ederim aslında bu ara bana da hiç çıkmıyor, katıldığım ilk dört çekilşten ikisni kazanmıştım ama şansım döndü:D

    YanıtlaSil
  3. Bence sen Dexter'ı izlemeyi bırakırsan rüyaların normale dönebilir :D Vizelerde başarılar :)

    YanıtlaSil
  4. neeöyyyy

    4 çekilişten 2si mi :O

    bırak artık başkaları kazansın :D

    YanıtlaSil
  5. Dexterlık bişey olsa daha iyi cinayet minayet gerilim filmi gibi olur benmki genelde dram şeklnde oluyo :D teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  6. Lazanya ahahahah :D öyle valla baya şanslıydım o zaman ama napıyım ya çok seviyorum hem bu çekilişte kargoyu da gönderen ödüyormuş bal gibi yani :D

    YanıtlaSil
  7. hediye zaten ücretli yollanmaz :D hıhh

    ben kazanmıyorum ya ne laflar sayarım artık :p

    YanıtlaSil
  8. Lazanya ben de kazandığımda gayet ödemiştm kargo ücreti hiç de sorun olmamıştı ama şmdi ben de laf ediyorum :D ama gerçekten çok hediye verenler var ağırlığına göre ya baya bir ücret tutar en iyisi çok olursa geri göndermek :D şaka tabi ama o yüzden bazı çekilşlere katılmak akıl karı değil.

    YanıtlaSil
  9. Rüyaların gizli bir lisanı vardır. neye yorduğunuzu biliyor musunuz kendiniz..Ben de ilginç rüyalar görüyorum..

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)