4 Şubat 2012 Cumartesi

Yeni Sablon Sorunsalı

     Biliyorsunuz ki yeni şablon arayışı içindeyim. Bulana kadar da sürekli değişiklik olacak heralde. Ama öncekinden baya sıkıldım. Şimdilik bu iyi bence.
    Hayat'la iddiaya girdik. Ben 12 sınava giriyorum ya, 3 tanesinden kesin kalacağım dedim, o kalmayacaksın dedi. Ve ben sınavlardan birine hasta olduğum için girmediğim halde, toplamda sadece 2 dersten kalmışım. İddiayı o kazandı. Ama en azından kurtulduğum için sevindiğim derslerim var. :)
    Bu ara çok şükür her şey o kadar iyi gidiyor ki eleştirecek konu bile bulamıyorum. Dün sevgilimle alışverişe çıktık. İhtiyacım olan ve olmayan her şeyi aldım, o kadar indirim var ki. Hayat da hiç öyle ben alışveriş sevmem sıkılırımm of puf çabuk ol falan demez. Sevgilim ama aynı zamanda en yakın arkadaşım o benim. En çok onla alışveriş yapmayı severim ben :). Çok istediğim bir kaban vardı onu buldum, aldım. Eve geldim bir de baktım ki kuşağını koymamışlar. Düğmesi var ama kuşak şart. Taa istinye parka bugün tekrar gitmek zorunda kaldım. Ama nasıl sinirlendim anlatamam. Onun dışında hiçbir terslik yok yani :). Hatta biraz önce babam uğradı. Arkadaşı bana küçük bir Dior paketi göndermiş, içinde minik minik parfümler, küpe ve lipgloss var. Babamla gelenlere bakın ! Tabi baya sevindim. 
   


    Dün Twitter'da çok garip bir şey oldu. Ve Feriha Sarrafoğlu dünya çapında TT oldu. Nasıl oldu anlamadım. Dünya çapında TT nasıl seçiliyor onu da bilmiyorum. Hani daha fazla ülke mi bahsediyor yoksa dünya nüfusuna göre çok insan mı bahsediyor bilmiyorum ama yuh dedim. Ve asıl komik olan da herkes soyadının uzunluğu ve Hazal Kaya'nın boyuna takmış durumda. Gerçekten insanların kusurlarını bu şekilde eleştirmek çok kötü ve acımasızca. Ayrıca kısa boy bir özellik. Herkes çok uzun olmak zorunda değil. Neyse sonuç olarak insan dediğimiz varlığın acımasızlığını tekrar gördüm. Benim bir kusurum olsa ve insanlar kendileri mükemmelmiş gibi dalga geçse gerçekten üzülürdüm.


    Bu arada tatlı Cherry beni mimledi. Ama henüz yapamadım çok üzgünüm. En kısa zamanda yapacağım. Çok teşekkürler. :)

6 yorum:

  1. Eski teman iyiydi sanki ya :)

    YanıtlaSil
  2. Bis çok sıkıldım ondanya :/ Bir de her yazının arkasına her paragraf için renk eklemem gerekiyordu kolay okunması için. Yüzlerce şablon baktım bulamadım henüz yine en iyisi buydu. Olmadı beyaz sayfaya Missbone'un headerlarından eklerim :))

    YanıtlaSil
  3. Bu temayı da sevdim ben. Hatta bi ara bende kullanmıştım.:)

    Sınavlarına sevindim.:) Aksilik olmamasına da öyle.:)
    Öpüldün.
    Dior paketini de güle güle kullan.:)

    YanıtlaSil
  4. Missbone saol cnımmmm :) her şey için. Senin sınavların da ilişkin de hayatın da her şeyin sorunsuz, kusursuz olsun :)

    YanıtlaSil
  5. bu sıralar bloggerlarda şablon sorunsalı genelinde hakim;DD

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)