24 Haziran 2012 Pazar

Dagınıklık ve Toparlanma Çalısmaları

     Bu yazıyı cidden çok zor şartlarda yazıyorum. Cuma gecesinden evi toparlamaya başladık, inşaatın pazartesi başlayacağı son anda belli oldu. Annem çalıştığı yerden boyum kadar tekstil paketleri getirdi. Kapkalın poşetler. Kışlık, hiç giymeyeceğimiz kıyafetleri onlara koyduk, evdeki her şeyi paketleyip kolilere ve o büyük poşetlere doldurduk. Makyaj malzemelerimi, elbiselerimi ve blazerlarımı onlara koymaya kıyamadığımdan, malzemelerimi trendol kutusunda ananeme götürmeye, diğerlerini de askılarıyla ezomun gardrobuna göndermeye karar verdim. Ezoyla birlikte doğduk, büyüdük, çocukluk arkadaşım, dostum her şeyim diyebilirim. Diğer bebeklik arkadaşım Küb'le baya yardım ettiler toplamama. Dün bir tanıdığımızın düğünü vardı. 13 cm topukluyla gidip üstüne istiklali yürüyünce canım çıktı tabi. O yorgunlukla dün gece de evi toparladık.



     Ezo, Küb ve ananemle aynı binada oturduğumuzdan o açıdan rahatım. Zaten 1 hafta sonra da çalışmaya başlıyorum. Ama yine de ananemde baya sıkılacağım diye düşünüyorum. Artık laptopa bir aylık vınn falan alırım heralde. Çok yorgunummmmm.

3 yorum:

  1. vayyy ne çok giysin varmış yaa :)

    yetmezse bana gönder ama geri verir miyim bilemem :)

    çalışma hayatında da başarılar dilerim .

    YanıtlaSil
  2. kibritçi kız kalp kalbe karşıymış şimdi ben de senin yazılarını okuyordum, uzun bir süre giremedim arayı kapatayım dedim :))

    YanıtlaSil
  3. aaa öyle mi :)

    ben de seni okuyordum .

    demek ki romeo da beni seviyor :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)