23 Kasım 2012 Cuma

Ders, Ders, Ders, Ders...

      Sonunda bitti. Ama beni de bitirdi bu vize dönemi. Artık sinir krizi geçirip bağıra bağıra ağlamaya başlayınca annem durumun vahametini anladı. Sakin olmamı, 4 senede bitirmek zorunda olmadığımı falan söyledi. Ama ben bunu zaten biliyorum benim derdim hiçbir zaman okulu 4 senede bitirmek olmadı ki. 4 senede bitirsem bile bir sene yatıp dinlenirim zaten. Neyse. Sonuç olarak geberdim. 

      Kızlar, yurtta ders çalışmak ne kadar zorsa emin olun evde de öyle. En azından oradakilere bağırıp çağırabilirsiniz. Ama evde ses olunca insan bir yandan da duygusal moda giriyor. Neden beni hiç düşünmüyorlar ? Onların zor zamanında ben böyle mi yapıyorum ? Lan o kadar zırladık kardeş gelmedi yanıma bir abla ne oldu neyin var sakin demedi. Falan fıstık. 



      Dün sevgilime doğum günü hediyesini aldım. Yine güzel bir sürprizli hediye oldu :D. Her doğum gününde çıtayı biraz daha yukarı çekiyorum. Daha ne yapabilirim derken yine buldum bir süper şey lanet olsun. İnşallah o da beğenir. Beğenecek tabii o kadar uğraştım. Neyse sonra ne olduğunu söylerim çünkü okuyup öğrenmesini istemiyorum. Sevgiliye alınabilecek hediyeler konusunda bir kitap yazabilirim. Hatta öyle bir yazı da yazayım da google dan hediye arayanlar nasiplensin la. Ya da yazmasam mı kendileri düşünüp bulsunlar banane beyin bedava sonuçta. Baya hediye oldu şimdi düşününce. Biz 2009 ocak ayında çıkmaya başladık. Yani 2008 de kasım ayındaki doğum gününü kaçırdık. Yanında olabildiğim 3. doğum günü aşkımın. Bu arada 4 sevgililer günü, 3 yıldönümü geçirdik. 4. yılımız da 2013 25 ocak. Yani doğum günümden 3 gün önce. Genelde doğum günümle birlikte kutluyorduk ama onla birlikte olmak demek benim için yeniden doğmak yani yeni bir doğum günü demekti o yüzden artık ayrı ayrı kutlamalıyız buna karar verdim. :) Yani kasım dan şubata kadar her kış üç hediye demek bu. Usta oldum artık . :D

      Sınav dönemi ev de odam da çok dağıldı. Annem de elinden geleni yapıyor ama akşama kadar çalışıyor kadın, kardeşimle benim dağınıklığımı toplamak için ev dağınıklığını toplama diye ayrı bir dalda eğitim görmeniz gerekiyor. O dağınıklığı sadece ben toplayabilirim. Hatta bu sefer ben bile nereden başlayacağımı bilmiyorum. Hep filmlerdeki gibi bir "O" an olsun istedim. İşte o andan sonra hep titiz davrandım, işte o andan sonra çok çalıştım ve şimdi buradayım gibi. Dur bakalım benim "O" anım ne zaman. Aslında sevgilimle yaşadığım o anlar çoktur ama, kimsenin desteği olmadan kendi kendime o anım yok sanırım. Olsa mesela o andan sonra odam hep düzgün olsa falan :)

      P.S : Bu arada mim yapma özürlüyüm, kabul ediyorum, affedin a dostlar.

3 yorum:

  1. Dersler bittiyse yapı paydos demektir. Bol bol dinlenirsiniz artık. Zor dur ders çalışmak. Disiplin ister.

    YanıtlaSil
  2. O zaman birlikte öyle bir yazı yazabiliriz seninle Nora benim de Romeo'ma yaptığım öyle bir sürü sürpriz var :) Seninkileri de çok merak ettim ama :)

    YanıtlaSil
  3. Suan seninle ayni durumdayim, gercekten bu vizeler beni bunalima soktu. Neyseki sonuncusu pazartesi, sonra ozgurum !! :)
    Derin derin nefes al, ve kendini cok sIkma.
    Takibindyeim
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)