9 Kasım 2012 Cuma

Vize Dönemi Stayla

   

       Yine saçlarımı tepeden toplayıp, normalde giyinmediğim, çok şık olmayan orta halli kıyafetlerden giyindiğim, sabah kalkıp ders çalıştıktan sonra okula gidip sınava girdiğim, sonra eve dönerken not okumaya devam ettiğim ve ertesi gün için evde tekrar not okuduğum döneme geldik. Bu iki hafta böyle devam edecek ve canım çıkacak ayın 22 sine kadar. Sonra ayın 27 sinde sevdiceğimin doğum gününü başbaşa bir yemekle ve içkiyle kutlayacağız ve  bu bana iyi gelecek. Her sene olduğu gibi.  

*****

      Çok ilginçtir ki o orta halli fazla giyilmeyen kıyafetlerden bazen tesadüfen çok güzel kombinler çıkabiliyor. Aynı evde yapılan ve mükemmel olan topuz gibi. Bu arada orta halli derken kastettiğim maddi anlam değil. Hepimiz kıyafetleri sınıflandırırız. Çok şık bulduklarımız ve kendimize yakıştırdıklarımız, orta halli günlerde giyilenler falan fıstık. İşte böyle saçmalayacak kadar sıkıldım daha şimdiden. 

*****

     Bu arada sigarayı bir azalttım, bir azalttım ki sormayın gitsin. Bıraktım bırakacağım yani. :D Tabi sınav dönemim olmasa daha etkin bir bırakma dönemi olabilirdi. Şimdi sürekli not okumak stres yapıyor, sıkılıyorum. 

*****

     Şu an okul uzayacak mı uzamayacak mı bilmiyorum. Çok kararsız ve iğrenç bir dönem bu. Bir arkadaşım sene başında ders kaydı yaptıramadığımız dersler için sonradan yaz okuluna gidebildiğimizi söyledi. Bana çok saçma geldi. Bu konuda bir bilginiz var mı acaba ?

*****

     Ehliyet kursuna yazılıyorum dostlar. Önümüzdeki ilkbaharda ehliyetim elimde olacak. Hem de çok süper bir fiyata. İstanbul avrupa yakasında kurs arayanlara detay verebilirim. 

*****

     Bu yaz burnumu yaptırmaya karar verdim. Çok sıkıntım yok aslında, sadece daha iyi görünmesini istiyorum. Hukukta çevre yapmadan halledeyim şu işi de öyle tanınayım. Sonradan aa yaptırmış olmasın. Okulda da herkesin tanıdığı bir insan olmadığımdan çok sorun olmayacak. Önerebileceğiniz bir estetik cerrahı varsa lütfen yazınn :).


     Ben derse dönüyor, ve hepinizi öpüyorum.

9 yorum:

  1. burun yaptırma konusunda ben de çok istekliyim noracım, bu konu hakkında yeni yazılar bekleriz, bir de ameliyattan sonra da bilgi ver lütfen :D

    YanıtlaSil
  2. Sınavlarda bol şans diliyorum sana! Ama burun estetiği olmadan doktorunu muhakkak çok iyi araştır ve seç, estetik cerrah bir yakınım kendi eşini bile burun konusunda daha profesyonel bir arkadaşına yönlendirmişti. :)
    Sevgiler.
    Emine Karaoglu

    YanıtlaSil
  3. ehliyet kursu için bana mail atabilir misin rica etsem?:)
    nash-@msn.com

    YanıtlaSil
  4. Estetik cerrahı ben de arıyorum canım ama benimki mecburiyetten, burun kıkırdağım eğri. Hastalıklardan kurtulamıyorum. Yaptırmışken ucunu da kaldırtayım diyorum. KBB'ciler bozuyormuş yapısını zaten.
    **
    Vize dönemi de aynı durumdayız, ama benimki çoktan uzadı, son dönem çırpınışları.

    Bu arada yaz okulunda hiç almadığın dersleri de alabilirsin.

    YanıtlaSil
  5. benim de kıyafetlerim sınıflandırmam var ama şöyle daha böyle kitap,film,insanlar ,felsefe gibi entel diye tabir edilen bir yere giidyorsam ayrı,resmi bir yere gidiyorsam ayrı,okul oyunlarına gidiyorsam ayrı giyindiğim oluyor:)

    okul harcın ve estetik cerrah hakkında bilgim olmadığı için sana yardımcı olamıyorum:(

    benim tek ders kaldı,dua edelim bu sınavda geçelim:-))

    Sınavlarında başarılar dilerim Nora:))

    YanıtlaSil
  6. Vanilya tüm süreç konusunda bilgi vereceğim kesinlikle. :))

    Emine Karaoğlu aynen öyle etrafımdaki tek referans teyzem ama onun doktorunu istemiyorum :/ umarım çok iyi birini bulabilirim.

    YanıtlaSil
  7. JG tamam hemen bir bilgilendirme maili atacağım :D

    AhuDudusu evet canm yazını okudum sana da iyi şanslar ameliyatında, şimdiden geçmiş olsun. Aslında bakarsan benim de uzadığı kesin :)

    YanıtlaSil
  8. Şükriye Karahan ben o kadar ayrıntılı sınıflandırma yapamıyorum sanırm ama dikkat ederim tabii :)) çok teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  9. burun yaptırmak işkence yaa. ben yaptırmadım ama en yakın arkadaşım bir ay mor yeşil ve sarı tonlarından geçti.. o yüzden tatile denk getir kesinlikle :) bir de iyi düşün gerçekten.. geri dönüşü olmayan bir şey.. suratının tam ortasında.. iyi ki plastik cerrah olmamışım :D aç kalırdım heralde :D

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)