21 Aralık 2012 Cuma

Blog Anketi

      21 Aralık'ta herhangi bir şey olacağına zaten bir saniye bile inanmadım kıyamet falan açısından ama küçük de olsa bir değişiklik olmaması 22 Aralık'ta korkacağım tek şeydi. :)) Benim için 21 Aralık demek Jay Jay Johanson konseri demek. Sevgilim, kardeşim ve en yakın arkadaşlarımla konsere gidiyoruz. Ve Şirince'ye selamlar gönderiyoruz. :D
***

     Sevgili blog arkadaşım Ezgi'nin hocası bloglar konusunda bir anket hazırlamış, bir araştırma yapmak istemiş. O da benden rica etti. Ben ankete katıldım, 5 dakikanızı alır. İsim ya da herhangi bir bilgi vermenize de gerek yok. İşte linki de bu http://www.jetanket.com/s/bloganket
***

       Sınavlarım iyi geçti sanmıştım, ama düşük notlarım var maalesef. Yaz okulu ile birlikte bütünleme de geldi diye düşük notlar vermeye başladılar. Çok da umurumda sanki. 
***

     Sevgilimin doğum gününü önce baş başa, sonra da bizim evde en yakın arkadaşlarımızla kutladık. Çook eğlendik gerçekten. :) Deri cüzdan ve kemer takımı aldım, uçurmamız için dilek fenerleri aldım. Çok beğendi hepsini :)
***

      Okuldaki kızlarla aramı düzelttim. Hatta geçen rakı balık yaptık. İtiraf oyunu oynadık. İçtik de içtik süperdi :)

      

3 yorum:

  1. Yazman için 1 ay geçmesi mi lazım a güzel kızım? Arada 2 cümle de olsa yaz bişeyler özletme kendini.

    Bu arada anketteki sorular çok fenaydı, bir yerden sonra kendimi bıçaklayasım geldi. Psikologumun bana yaptığı, ne kadar tutarlı olduğumu ölçen testleri hatırlattı ama yine de yaptım :)

    YanıtlaSil
  2. AhuDudusu ne desen haklısınnn valla o psikolog olayına ben de girdim ondan yazamadım gerçekten testler çok sinir bozucuu :)

    Ezgi ne demek canımm :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)