31 Ağustos 2011 Çarşamba

Mayıştım iyice

   İlk defa bir hafta boyunca hiç post girmediğimi fark ettim. Böyle az post girenlere kızıyorum çünkü yazıları okumayı seviyorum. :) Neden giremedim çünkü bütün hafta sabah akşam Supernatural seyrettim. Hani öyle meşgul falan olduğumu sanmayın yani. İzledikçe daha çok mayıştım, daha çok uykum geldi ve daha çok izledim. Baya sardı yani.


   Almanya'dan gelen kuzenimle vakit geçiriyoruz. Türkiye'ye gelmeden önce Yunanistan'da tatil yaptılar. Kavala diye bir şehir. Çok komik bir ayrıntı dikkatlerini çekmiş. Şehrin merkezindeki Constantinapolis tabelası. Yani nasıl içlerinde kalmışsa hala ülkede İstanbul yönünü gösteren tabelalar varmış bilmem kaç km kaldı diye. Acıdım valla yazık. :)






   Bu arada bir şeyi merak ediyorum. Ben her yeni izleyicimin blogunu kesinlikle ziyaret ettim şimdiye kadar. 84 kişi oldu, blogu olan herkesin bloguna baktım, bağlantısında blogu görünmeyenlerinkine Google'dan baktım. Bundan sonraki her izleycime de bakacağım gibi görünüyor. Siz de öyle yapıyor musunuz onu merak ediyorum yoksa benim manyaklığım mı ? :)  Yapanlar varsa da ne zaman pes ettiler falan. Yüzlerce izleyicisi hatta binden fazla izleyicisi olan bloglar artık yeni izleyici geldiğinde dikkat etmiyorlar mı mesela. Böyle saçma şeyleri merak ediyorum bu ara.


   Ayrıca ben eyeliner sürerken çok zorlanıyorum. Püf noktasını bilen biri söyleyebilir mi lütfenn :)


   Ve ayrıca Hilal Cebeci'den çok nefret ediyorum. Neden böyle taktım bu ara anlamadım. Halbuki malın teki yani. Bu arada Ak Parti gençlik kolları başkanının söylediği söze bittim. Biliyorsunuzdur panpiş "Beni neden Somali'ye götürmediniz?" demiş. Gençlik Kolu Başkanı da "Onların ekmeğe ihtiyacı var kaşara değil." demiş. Çokkkk güldüm. Gerçi görevinden uzaklaştırılmış ama bence terfi etmeliydi. :))


  

13 yorum:

  1. her dakika başı kumanda paneline yenile çekiyorum nerdeyse, yeni izleyici olursa direk bloguna bakıyorum, hangi blogları izliyor ona bakıyorum. ha bi de bazı insanların 2-3 blogu oluyor, o moralimi bozuyor:D uğraş dur hangisi daha güncel diye falan. gerçi hayatım blog oldu. normal hareketler bunlar sanki ;)

    YanıtlaSil
  2. kaşar çok kaba kaçmış ya. Ağzm açk kaldı. Ben de bakıorm her izleyene. Ama bağlantılarım ksmnda yoksa blogunu bulmaya kasmıyorum:) sam'i severm ben o dzide. illa birini seçmek zorunda hissediyorum. blogunu seviyorum. Bye. :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir yazıydı. Ben de izleyicilerimi genelde izlerim. Yazılarını merakla beklerim.

    YanıtlaSil
  4. Jano aynen öyle kumanda panelini hbire yenilediğim için yeni yazı yazmanzı istiyorum ya zaten :)) birden fazla blog olunca benm de sinirm bozuluyo, psikopatlaştk iyice :))

    dream ben de seniii :)) evet biliyorum canım çok kaba ama o kadar nefret ediyorumki kadından güldüm işte :) ben sıkıntıdan patladığım zamanlarda kasıyorum bulmaya :) bende de nedense sam daha baskın, aslıdna dean in fanları o kadar fazla ki.

    Profösör teşekkürlerr :) izleyicilernn bloglarını ziyaret etmek, yazılarını okuyan kişinin yazılarını okumak keyfli :)

    YanıtlaSil
  5. Ne yerinde laf etmiş :) Tatlım bende bakıyorum tek değilsin,öpüyorum seni iyi bayramlarrr :)

    YanıtlaSil
  6. ahahah , panpişe verilen cevap bomba , cidden demişse helal olsun :D

    bu arada ben de yaparım o manyaklığı , bloğuma gelenleri ziyaret ederim , araştırırım okurum, ufkumu genişletirim :)

    YanıtlaSil
  7. Ezgi iyi bayramlar cnımm :) belki bizim de yüzlerce izleyicimz olur o zman tekrar konuşalm bnu :)

    Cherryblossomgirl iyi bak yalnız değilimm :) bence de helal olsun valla, ne kadar uzaklaştırılmasına mal olmuş olsa da pişman değildr bence :)

    YanıtlaSil
  8. evet supernatural harika bi dizidir, kaçıncı sezondasın bilmiyorum; ama hiçbir sezonu beğenmemezlik yapmayacağına eminim. blogu takip edenleri ziyaret etmeye gelince, belli bi süre sonra zor oluyor. yorum yazanlara bakıyorsun sonra. en azından benim için öyle. akpli vekilin söylediğine gelince, böyle şeyler hep söylenir; ancak doğru olduğunu düşünmüyorum. :)

    YanıtlaSil
  9. Persophene 4. sezona geçtim, gerçekten mükemmel :)

    YanıtlaSil
  10. Bundan 3 sene önce bloggera geldiğimde her ekleyene bakıyordum, inceliyordum ben şahsen. Ama zaman içinde üşeniyor insan.

    YanıtlaSil
  11. Mrs. Baros haklısın tabii üç sene olmuş :) Uzun süre yazmaya devam edersem ben de pes ederim heralde :)

    YanıtlaSil
  12. yok yok yalnız değilsin :)))
    izleyici sayısı arttıkça bu kadar bakamıyorsun ama hep merak ediyorsun yeni geleni. yorum bırakanları mutlaka dönüp izlemeye başlıyorum ben de, ayrıca yeni blogları takip edip yorum yazmayı seviyorum.. senin gibi her telten ve eğlenceli bir dille yazanları bulunca da ayrı bir seviniyorum :)

    hilal cebeci'den ben de pek hoşlanmam ama o adam haddini aşmış, ona düşmezdi böyle bir yorum yapmak.

    sıvı eyeliner sürmekte zorlanıyorsan ucu sünger gibi olanları denesene, onları uygulamak daha kolay. biraz elin alışınca fırçalıya geçersin :)
    sevgiler..


    http://www.wear-a-smile.com/

    YanıtlaSil
  13. wear a smile saol tavsiyen için öyle denerim :) evet ben de merak ederim bakarım hep, yazılarmı beğenmne çokkk sevindmm :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)