5 Kasım 2011 Cumartesi

Cidden malsınız okuldaki erkekler !

  Canlarım canlarım nasılsınız ? Ben gördüğünüz gibi çok iyiyim. Neden bu kadar iyiyim hiçbir fikrim yok. Aslında bugün sırf notlarım tam değil, fotokopici tamamlayamadı diye karşıya geçmek zorunda kaldım. Ki yine de notlarımı tamamlayamadım. Sevgilimi özledim. Teyzemin, abartmıyorum ve sinirimden değil, gerçek bir deli olduğunu ya da şizofren olduğunu anlamış bulunuyorum. Bir sorunu var ama teşhis koyamadım. Ama buraya rahat yazamıyorum çünkü bir keresinde onun bilgisayarından giriş yapmıştım. Ne kadar geçmişi silsem ve onun kapasitesinin buraya girmeye yetmeyeceğini düşünsem de tedbirli olmalıyım.
   Yeni yaptığım saç rengimi beğendiğim için mutlu olabilirim bak o olabilir. Bir keresinde kuaföre gidip ben bu rengi istiyorum demiştim, adam hazır boyayı dayadı, istediğim rengi de yapamadı, ama 80 lira almıştı. O günden beri saçımı kendim boyuyorum gayet de güzel oluyor. :))



   Bizim okuldaki erkeklerin ciddi embesil olduklarına karar verdim. Hatta arkadaşlarımla sebebini paylaşınca onların da öyle düşündüklerini öğrendim. Şimdi zaten gerçekten çok yakışıklı, karizmatik birine rastlamadım. Olsa da farkında değilimdir zaten pek kafamı kaldırıp bakmam sevgilim dışında kimseye. Ama eğer olur da okulda sıkılırsam, kafamı kaldırıp etrafıma baktığım olur tabi ki, hepimizin olur. Yani gerçekten aslında etrafıma bakıyorum sadece. İnsanları inceliyorum canım sıkılınca. Ama o ara yanlışlıkla bir erkekle göz göze gelirsem şartellerim atıyor. Çünkü okuldakiler nasıl beyin özürlülerse bir kere göz göze geldik diye bir komplekse girmeler, bir ego yükselmesi, göt kalkması durumu oluyor. Yani mesela ben göz göze geldim, yani herhangi biri o benim için, sonra başka taraflara bakmaya devam ettim ya, illa ki o mal tekrar tekrar bakıyor. Ona mı bakıyorum sanıyor ne sanıyorsa artık. Anlamadım nasıl bir flört açlığıdır bu, hemen götünden anlıyorsun. Kızlar da aynı şeyi düşünüyormuş neyse ki. Sorun bende mi öküz gibi mi inceliyorum milleti diye düşünmeye başlamıştım artık.

   Cumartesi günü sınavlarım başlıyor. Bütün bayram çalışmam gerek. Ooof of. Sınavlardan hemen sonra da dersler başlayacak. Ama benim için bu sorun mu ? Tabi ki hayır. :) Çünkü her sınav dönemi sonrası ben kendime bir hafta tatil ilan ediyorum. Ve o yorgunluktan sonra kaçırdığım dersler hiiççç umrumda değil banane.

6 yorum:

  1. Bir bakış attın kalbimi yaktın diye bi şarkı var. Bu yüzden ilk bakış çok önemli :) Bi kere göz teması olduysa en az 2 kere bakmak bi erkek için vazgeçilmez bi kural :)

    YanıtlaSil
  2. Şimdiki gençlerde adabı muaşeret ramayacaksın. mallık burdan gelebilir mi acaba diye düşünmelisiqn..

    Bu arada bayramını kutlarım. Sayfama da ayrıca beklerim. Çizmiş olduğum bayram yazısı için bir koç figürü var. Görmek isteyebilirsin..

    YanıtlaSil
  3. Sınavlar başarılar :)

    Erkek milleti çok flörtöz oluyor ya :D

    YanıtlaSil
  4. Bir İnce Ses ehehe :) valla erkeklerin neden kızlarla yakın arkadaş olamadığı da böylece belli oldu. Başka gözle bakamıyorlar demek :P


    Profösör çok haklısın aramıyorum artık da sinir bozuyorlar işte. Senin de bayramın kutlu olsunn :)) Çok yorum yazmasam da okuduğumu bilmeni isterim. Yeni yazına da hemen bakıyorum. :)

    Missbone saoll cnım inşallah, hepimizin :D Bu gidişle kafamı kaldırmayacağım zaten :)

    YanıtlaSil
  5. off sakın yazma bence. ben yaptım başıma gelmeyen kalmadı. :)
    vizelerden sonraki hafta bence artık resmi olarak tatil olmalı.

    YanıtlaSil
  6. AnoktaA hadi ya üzüldümm, aslında burası en rahat konuşablceğimiz yer olmalıydı di mi :) ve evet kesinlikle katılıyorum bildiğin resmiyete döksünler bu işi. Onu bırak vize haftası bile ders yapalım mı diyen hocalarımız oldu,şaka gibi ya.

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)