18 Kasım 2011 Cuma

Yoruldum !

   Şu an gecenin körü. 2.40. Tam 4.30 saattir ders çalışıyorum. Ara da vermedim bunu da belirteyim. Nasıl dayandın lan o zaman derseniz o vitamine borçluyum, siz beni dinleyin alın. :D Bu arada her gün okula giderken ayrı bir saçmalık yaşamaya devam ediyorum. Mesela geçen gün hayatımın en saçma otobüs kaçırma olayını yaşadım. Ben erkenden duraktaydım. saat 11.50 ama otobüs 12.05 te kalkıyor. Büfeye gidip bisküvi alayım dedim yolda yiyeyim diye. Çünkü sabah da kalkıp çalıştığım için kahvaltı yapmaya vaktim olmuyor. Neyse aldım büfeden bisküvimi, arkamı bir döndüm ki otobüs gidiyor. Ne ayak lan diye arkasından koştum tam ışıkların orada yakaladım. Işıklarda iki saat durdu, yeşil yandı hala hareket etmedi, ama aç diyorum açmıyor kapıyı. Pes ettim. Meğerse geç kalkmış o yani 12.05 te bir tane daha kalktı neyse ki ben de okula geç kalmadım. 
  
   Bugün de iki tane sınavım vardı. Saçımı yapmaya vaktim yoktu. Ve sizin ev topuzu dışarısı için yapılınca kötü olur teorinizi çürüttüm :D Aslında bunu şöyle bir etkene bağlıyorum siz de deneyin. Rahat bir şekilde yaptım topuzu aynaya bakmadan, sonra da bant gibi kullanmak için olan ince fularlardan var ya onlardan bağladım fiyonk yaptım. Kırmızı ruj da sürünce güzel oldu. Yani 5 dk da aslında fazla bile hazırlanmış oldum :D. Yarın bu haftanın son sınavına gireceğim. Öldüm, bittim. Ama akşam annemle buluşup ayakkabı alacağım için tüm yorgunluğum geçecek tabi :D






    Kendimi kandırmaya çalışıyorum. Gülüyorum, ayakkabı falan. Bok gibi hissediyorum lan aslında. Zaten hiçbir zaman da alışveriş tedavi olmadı benim için. Zaten bok gibi de para harcamam ben alışveriş için. Harcadığım zaman da içime oturur zaten. Ya bu arada moda bloggerları size söylüyorum, abi neden o ürünlerin fiyatlarını yazmıyorsunuz ? Tamam süper markalardan almışsınız elli bin tane fotoğraf çekmişsiniz, attınız havanızı da oh, süper hayatınız var tamam da fiyatlarını yazmadıktan sonra benim ne işime yaradı o ? Yani siz şöyle sanıyorsunuz heralde herkesin bok gibi parası var hatta herkes ürünlerin fiyatının bile yazmadığı yerlerden alışveriş yapıyor. Yani o gösterdiğin ürün güzelse fiyatı da uygunsa ben alırım belki de ama yazmıyorsun ben senin endamını görmek için mi izliyorum o blogu ! Yok şu ganimetim yok bu alışverişim diye başlık atıyorsunuz yani hiiçççç izleyenlere yönelik olmuyor söyleyeyim size. Ama kombinleri çok seviyorum, fikir veriyor baya onu da geçmeyeyim. Yiğidi öldür hakkını yeme.

10 yorum:

  1. ben zorlasam belki 45 dakika otururum ders çalışırken masada. yapamıyorum yahu, hangi vitaminmiş o ben de alayım:)

    moda bloglarıyla ilgili söylediğine ben de katılıyorum. zaten okulu falan bırakıp öyle bi hayatı nasıl yaşarım diye düşünmeye başlayacağım nerdeyse.

    YanıtlaSil
  2. AnoktaA vitaminin adı Nerox canım :)
    valla onlara sormak lazım :D

    YanıtlaSil
  3. :) bloğun ve yazıların çok güzel! ben de seni kendi bloğuma beklerim! sevgiler..:)
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  4. Moda blogları ile ilgili yorumuna aynen katılıyorum. Çoğu aldıkları ile gösteriş yapmak ve fotoğraflarını göstermek amacıyla blog oluşturmuş gibi.

    YanıtlaSil
  5. Deniz teşekkür ederim.

    GezginBaykuş evet neyin tatmini bu anlamadım.

    YanıtlaSil
  6. bugün ben de metroyu kacırıyordum kılı kılına derse yetiştim koşmaktan bacaklarımı hissedemedim ya.
    ne kötü,iğrenç bi şey dakikalar farkıyla metroyu ya da otobüsü kaçırmak.

    YanıtlaSil
  7. Volante yaa ben var ya hepp saniyelerle kaçırıyorum bir de 20 dk da bir kalkıyor yani eve dönesim geliyor he o an :D

    YanıtlaSil
  8. ayy ev topuzunu dışarda güzel yapabildiğin için seni kutluyorum! :) kırmızı rujla falan da ne hoş olmuşsunduur :)

    YanıtlaSil
  9. noracım, ne vitaminiymiş bu. tusa hazırlanıyorum ben de.. gece gündüz hastanede nöbet tutup, haftasonu 20 saat ders dinliorm. sora eve gidince de tekrar etmek lazım. iki hasta görüp arada iki soru çözüyorum. hiç vitamin de almıyorum bak. kahve bağımlısı oldum, içine bişe atıolar bu nescafe'nin.. var bi pislik :D tus denen mal sınav 5 saate çıktı. 240 soru 5 saat. şaka sandık önce de değilmiş :D boşa gülmüşüz :D uzun lafın kısası, nedir bu vitamin :(

    YanıtlaSil
  10. dream ya ama oha 5 saat sınav ne demek sabah giriyorsun akşam çıkıyorsun resmen !!! Allah kolaylık versinnn. nescafe normalde uykumu kaçırıyor ama sınav zamanları mayıştırıyor anlamadım gitti :D Benim dediğim vitaminin adı Nerox. Ama senin fiziksel olarak da enerjiye ihtiyacın olur bence o yüzden Pharmaton da alabilrsn. Sınavlara hazırlanırken çok işime yarıyor bunlar. Valla işin zor he.

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)