31 Ocak 2012 Salı

Bu Aralar

    Finaller bitti, hatta bazı notlarım açıklandı ama ben ancak yazabiliyorum. Hepinize merhaba :) Aslında şablonumu değiştirmeyi düşündüğümden ve yenisini aradığımdan geciktirdim biraz ama henüz içime sinen bir şey bulamadığımdan artık yazayım dedim. :)
    Üniversite hayatımdaki ilk AA mı aldım iş hukukundan. Ama bir sınavıma da hasta olduğumdan giremedim ve rapor da almadığımdan mazeret sınavına da girmedim. Pek de girme niyetim yoktu aslında. Baya zor geçti bu sınav dönemim. Gerçekten çok yoruldum. Önceden çalışmaya başlamam gerekiyordu ama yeterli çalışmamışım anlaşılan. Her gün 300 sayfa okudum ortalama. Canım çıktı gerçekten. Ama olsun şu an çok rahatım ve çok mutluyum. Sevgilimin sınavları da bitti. Ve biz okul gezisi için hazırlıklara başladık. Şubatın 3. haftasında Uludağ'a gidiyoruz. Bu ilk tatilimiz. 3. senemiz olduğu halde 3 güncük tatil bile çok mutlu ediyor beni. :)
    Bugün de sevgilimle bizim evde birlikte yemek hazırladık, kardeşimle müstakbel kız arkadaşı geldi, sonra kahve içmeye çocukluk arkadaşlarım geldi :). Güzel bir gün geçirdik yani. :) Vee asıl beni çok çok çok mutlu eden şey, sevgilim doğum günümde bana yüzük aldı ! Tabi söz nişan gibi bir anlamı yok :) Sadece bana olan sevgisini ifade etmek için :) Ama nasıl mutlu oldum anlatamam.






    Hafta sonu kardeşimle babama gittik. Babaannem de bir bomba patlatarak 6 seneden sonra annemle babamın barışıp barışamayacaklarını sordu. Yok bir komşusu varmış, çocuklarından biri askere biri üniversiteye gidecekmiş, annelerine babamla barışmazsan gitmiyoruz demişler. Güya bana zarf attı. Anneleriyle babalarının da barıştığını sırıtarak söyledi ama benim annem ve babamın barışması gibi bir ihtimal olmadığının kendisi de farkındadır.


    İşte son günlerim böyle geçti. Umarım sizin de günleriniz çok güzel geçmiştir. :)

9 yorum:

  1. Notun için tebrik ederim :)

    Birinci sınıfın ilk döneminde pek sevgili hukuk başlangıcı dersinden kalmış olmam normal midir sence? Öteki derslerim gayet iyiyken... :(

    YanıtlaSil
  2. Hayat Devam Ediyor teşekkür ederimm :) ya ben geçmiştim ilk dönem ama ikinci dönem kaldım. Bir de kalan çok arkadaşım oldu, kolay görünüyor ama puanları kıt işte :/ sen de hukuk mu okuyorsunn

    YanıtlaSil
  3. İyi tatiller o zaman :) Bana da beklerim :)) www.ezgigulbagi.blogspot.com :)

    YanıtlaSil
  4. Ezgi Gülbağı teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  5. AA Notunun devamlı olmasını ve bana da bulaşmasını diliyorum. Ama bişi var ki 'Çok özlettin kendini'
    Açma arayı sakın. hıh.

    YanıtlaSil
  6. Evet hukuk okuyorum :) Hazırlık okuduğum için daha brinci sınıf öğrencisiyim :)

    YanıtlaSil
  7. Missbone canımm ben de özledim valla :D inşallah sende de görürüz AA ları :)

    Hayat Devam Ediyor ne güzel meslektaşız yani :)

    YanıtlaSil
  8. Bizim de günlerimiz ömür tüketmekle geçiyor. Hayırlı işler yapabiliyosak mutlu oluyoruz.

    YanıtlaSil
  9. bu AA üzerine biz de AAA diye şaşırma ünlemi yaparak duble yapıyoruz ve tebrik ediyoruz..;DD

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)