29 Temmuz 2011 Cuma

Bi saçma sapan konuşmayın be

   Offf ama ben gerçekten bir blog okurken yazarın sürekli kendinden çok farklı ve özel bir insan olarak bahsetmesinden sıkıldım. Ben çok böyleyim ben çok şöyleyim, uçlarda yaşıyorum.


   "Sayın okuyucularım, ben aslında normalde insanların hiç sevmediği şeyleri seviyorum, yani ben çok farklıyım sizden. Çocukluğum da öyleymiş benim, çok yaramazmışım ehe. Ben şöyle şöyle yaparmışım çocukken de. Yani doğduğumdan beri sizden daha özel ve farklı olduğum belliymiş. Yüksek yerlerden kafa üstü atlıyormuşum ehe."


   "Ben deliyim, biraz psikopatım sanırım... Bazen öyle şeyler yapıyorum ki nasıl cesaret edilir ki o şeylere. Siz edemezsiniz de ben çok deliyim yeaa. Çok düzensizim, çok manyağım, arkadaşlarım da hep grubun psikopatı derler bana. Küçüklüğümden beri hep kurallara karşı çıktım. Bizimkiler de hep diyo zaten benle hiç başa çıkamazlarmış. Kendimi tuvalete kilitleyip üç gün çıkmazmışım sinirlendiğimde yeaa."


   "Ya işte bana ne kadar güzel olduğumu falan söylüyorlar ama bence değilimm. Uzun boylu, zayıf, renkli gözlü, uzun saçlı olabilirim belki insanlara çekici geliyor olabilirim ama ben kendimi hiç beğenmiyoruuuummm. Yani bir aile ziyaretine gidiyoruz bütün konuşma ben ne kadar büyümüşüm ne kadar güzelleşmişim falannn. Yolda rahat yürüyemiyorum. Küçükken de annemin makyaj malzemeleriyle kendime makyaj yaparmışıımmmmmm . Ne tatlıymışımm yaaa ^^."


   "Evet, yazdım yazımı, bol bol kendimi de övdüm sanal alemdeki hiç tanımadığım ve benim ne kadar farklı olduğum umurlarında bile olmayan insanlara. Artık rahat uyuyabilirim."


  
    Nasıl bir ego tatminidir, anlayamıyorum. 

6 yorum:

  1. Yaa benim aklıma bişe takıldı. Şimdi sen kendini 3 gün tuvalete kitliyosun ya hani..

    1. Evde insanların tuvalet ihtiyaçlarını giderebilecek başka bi tuvalet var mı ? Yoksa bu insanlar ne yapıyordu ?

    2. Kendini tuvalete kitleyip 3 gün çıkmadığına göre ne yiyip içiyodun içerde ? Sonuçta kendini kitlediğin yer tuvalet :p

    3. Bu bi çelişki midir ?

    Bu üçünü istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Koca koca taşlar...
    İyiymiş:D

    Katılıyorum sana....

    YanıtlaSil
  3. haha güzel yazı,bazı blog yazarları söylemekte haklı;çünkü gerçekten taş olanlar,çoğu kişinin hayal etmekle kaldığı hayatı yaşayanlar var;ama işte bu yazdıkların onlar için değil tabi:D

    YanıtlaSil
  4. çok iyi yazı,çok iyi analiz nora:)

    YanıtlaSil
  5. eleni çok teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)