8 Temmuz 2011 Cuma

Hormonsuz hava sahası

   Yolda, otobüste, cafede... Her yerde var bu insanlardan. Ve midemi bulandırıyorlar. Kim bu insanlar ? Ortalık yerde yiyişen sevgililer. Ya neden yapıyorsunuz bunu ? Bunlar sizin sevgilinizle özel anlarınız. Bundan, benden önce sizin rahatsız olmanız gerekir. Bu kadar insanın içinde özel hayatınıza saygısızlık yapıyormuş gibi hissetmeniz, ilişkinize bunu yakıştıramıyor olmanız gerekir. Tabi ilişkiniz gerçekse.
  
   Benim gerçekten midem bulanıyor. Ya ben sizi her yerde görmek mi zorundayım ? Hele otobüslerde yiyişenleri hiç anlamıyorum. Kalabalık, pis, iğrenç kokuyor. Bu kadar mı midesizsiniz yani. Otobüste insanlar tarafından uyarılmalarına rağmen devam eden ve utanmadan bir de kendilerini savunup insanlarla tartışan çift bile gördüm. Ve asıl garip olanı genelde erkek tarafın pasif olması. Kadınların hareketleri daha yavşak oluyor ve biri bir şey dediği zaman da susmuyorlar. Erkek kadını susturmaya çalışıyor kadın hala konuşuyor. Utanmıyor da kendini savunurken.


   Dikkatli baktığınızda, düşündüğünüzde şunu farkedersiniz zaten. Dansçı, striptizci, çıplak ve benzeri kavramlar hep kadınlarla özdeşleşmiştir. Erkekler her boku yedikleri halde hep pasiftir nedense. Sadece izleyici olurlar.


   Neyse konudan sapmayalım. Kısaca sevgilinizle yaşadığınız her an güzeldir, anlamlıdır. Ama bazı şeyler sadece baş başayken özeldir.


   Şu resim de ayrıca komiğime gitti.






   

2 yorum:

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)