7 Eylül 2011 Çarşamba

Daha kaç tane gün ışığını kaçıracağım acaba ?

   En son ne zaman kendimle gurur duydum hatırlamıyorum. Sanırım 8. sınıfta en iyi lgs puanını aldığım için plaket verildiği zamandı. Lisede derslerim hiç çok iyi olmadı. Üniversitede istediğim yeri ve bölümü kazandığımda gurur duymuştum bir de. Çok iyi bir ortalama yapacaktım okulda. Ne oldu biliyor musunuz ? Bir hoca bile ismimi bilmiyor, arkadaş diye adlandırabileceğim bir kişi bile yok, ve alttan aldığım yığınla ders var. Ders çalışmıyorum, piyano çalışmıyorum, sosyal değilim. Şu son zamanlarda kaç tane resmim var biliyor musunuz ? Yok. İkinci sınıfın başında saçlarımı kızıl-bakır renge boyattım. Yani bir sene olmuş. Ve kızıl saçlarımla bir tane bile resmim yok. Sevdiklerimle kaç tane var ? Yok. Çok ısrar ediyorlar facebook aç diye, facebooktan nefret ediyorum. Ama mesela açtım. Profile koyacak resmim bile yok o derece.






   Çok sevdiğim bir dostum vardı. En çok resmi o çekerdi. Onla görüşmüyoruz artık. Ayda bir belki. Okulu başka şehirde. Bana yalan söylemişti. Ben ona trip atmadım. Yalanını biliyorum, ben senin hep yanındayım dedim. İkinci defa aynı şeyi yaşadık, ben yine aynı şeyi yaptım. Sonra ne oldu biliyor musunuz ? Biz bu yaz sadece iki kere görüştük. Annesi ameliyat oldu. Geçen arayıp özür diledim yanında olamadım dedim. Seni sonra ararım deyip aramadı. Ona blog açtım, bare buraya yaz da iyi olduğunu bileyim, dedim. Yazmadı. Görüşmüyoruz.


   Sevgilimle tatile gitmek, eğlenmek, yeni yerleri gezmek, piknik yapmak istedim, yapmadık. Okulda notlarımı yükselteyim, arkadaş edineyim, derslere katılayım dedim yapmadım.


   Dizideki karakter "Haydi çıkalım, gün ışığını kaçırıyoruz." dedi. Kaç tane gün ışığını kaçırdım ben acaba, ya da kaç tanesini kaçırmaya devam edeceğim ?


   

7 yorum:

  1. bir çeşit kaybolan yıllar bunlar. hala da kaybolmaya devam ediyorlar. benim 22 yıl etti mesela

    YanıtlaSil
  2. hey, burada yaşamayan biri varmış! tıpkı benim gibi!

    YanıtlaSil
  3. hiçbirşey göründüğü gbi olmuyo nora eğer içinde bişeyleri kabullenmişsen gün ışığınnda faydası olmuyor bazen fstık;)

    YanıtlaSil
  4. Hayatın bazı dönemlerinde olur böyle.Senin uzun sürmüş bazı talihsizliklerin üst üste gelmesindendir belkide.Ama sen hep güçlü olmaya devam et,devam et diyorum çünkü bence sen zaten güçlüsün tatlım.Okulun var,sevgilin var,sanırım sağlığın açısındanda bir sorun yok.Keyfini çıkar.Eminim daha mutlu olcaksın ;)
    Seni çok seviyorummm

    YanıtlaSil
  5. 6Belki kendinize bir format atma zamanı gelmiştir..

    YanıtlaSil
  6. Nora, mimledim seni! keyfini yerine getirir belki... bu arada kendine bu kadar yüklenmesene bakıyım! :) herkese olur bunlar, kısır döngüdesin azıcık sola sapsan yeni bir yol çıkacak karşına;) arkadaşın da senin için doğru bir insansa ,umarım tekrar eskisi gibi olursunuz.. değilse de öptüm bye.de geç yani.. yapcak birşey yok ;)
    ACI NOT:hiç birşey bu kadar basit değil, biliyorum. tam tersi çok sancılı, lanet olsun, ama işlerin düzeleceğine inanırsan daha kolay atlatıyosun.)

    YanıtlaSil
  7. Uyumayan Ses, Mefisto, Pembe Mor Alg, Ezgi, Profösör, Dream yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermeliyim ama dediklerinizi birleştirince bir sonuca vardım. Aslında hepimiz hayatımızın bazı dönemlerinde aynı şeyleri yaşıyoruz ve aslında her şey kendimizde bitiyor. Bunun bir dönem olduğunu, geçici olduğunu, aslında güzel şeyler de yaşadığımızı ve elimizdeki güzel şeyler için şükretmemiz gerektiğini hatırlattınız bana. İyi ki bu postu yazmışım, iyi ki sizler de yorum yapmışsınız. İyi ki varsınız :)

    Uyumayan Ses en azından belki bundan sonrasının kaybolmaması için bir şeyler yapabiliriz =)

    Mefisto demek yalnız değilim umarım düzeliriz =)

    pembe mor alg çokk haklısın bu tamamen bende bitiyor canım çok saol, tam tersini kabullenmeyi deneyeceğim.

    Ezgi bunları hatırlattığın için teşekkür ederim canımm =). Artık olumlu şeyleri görmeye çalışacağım, çok seviyorm senii =)

    Profösör attım bile :)

    dream inanıyorum artık :) mimin için teşekkür ederim, yapmak istiyorum ama bir türlü cevap bulamadım bu soruya, bulduğum an yazacağım :))

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)