11 Şubat 2012 Cumartesi

Soru Cevap Mimi

     Missbone'cum beni mimlemiş. En sevdiğim mim türü olan soru cevap mimlerinden. Ama ben hiç en'li sorulara cevap veremem. Aklıma gelen ilk şeyi yazarak cevaplamaya karar verdim. :)


1.Sence çok anlamlı bir söz ?


     Benim için en anlamlı sözcüklerden biri "güven" dir. Dolayısıyla biri bana güvendiğini söylüyorsa bu benim için çok anlamlı. Onun dışında bir insanın kendine güveniyorsa başaramayacağı bir şey olmadığını düşünüyorum. Ve bu konuda ciddiyim. Çok zor durumda olan insanlar için dahil, kendine güvenip çabalarlarsa bu durumdan çıkılabilir diye düşünüyorum. Ben de deneyip başardım. En yakınlarımda da şahit oldum. Kadere inanıyorum ama bir yere kadar. İrade de çok önemli. Bu nedenle Shakespeare'in "Düşüncelerin neyse, hayatın da odur. Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan, önce düşüncelerini değiştir." sözünü söylemeden geçemeyeceğim. :)


2.Makyajında olmazsa olmazın ?


     Kesinlikle, açık ara rimel. Kirpiklerim uzun ve gür olduğundan makyajda hep gözlerimi ön plana çıkarırım. Bir insanın yüzünde değişikliği en iyi rimel yapar bence.


3.Uyguladığın güzellik tüyosu nedir ?


     Kirpiklerimin benim için önemli olduğunu yazmıştım. Bu yüzden yatmadan önce badem yağı sürerim, çok güçlendiriyor. Onun dışında dik durmanın ve güçlü bir kadın olmanın güzelliğe ne kadar çok şey kattığını bilemezsiniz. 


4.En sevdiğin içecek ?


    Su !  Çok klasik oldu. :) Onun dışında sevgilimle ders çalışırken alışkanlık haline gelen, vazgeçilmez içecek, white chocolate mocha :)


5.Nefret ettiğin bir şey ?


     Aslında buna da cevap veremezdim en'li soru olduğundan ama açık ara fark atan bir cevabım var. Yalan. House M.D. den bir alıntı yapıyorum ve "Everybody lies." diyorum. Biliyorum herkes yalan söyler ama böyle gözüne baka baka, seni salak yerine koyarak söylüyorlar ya, aslında masum ve zararsız bir çıkarları olsa affedilebilir, ama nedensiz yere söylüyorlar ya, ondan nefret ediyorum.


6.En çok sevdiğin iltifat ?


     Buna cevap vermek zor. Ama en çok aklımda kalanları söyleyebilirim. Öncelikle sevgilimin her sözü özenle seçilmiş gibi ağzımı açık bırakır. Bazen öyle bir şey söylüyor ki yorumsuz bir şekilde durup ona bakmak istiyorum. Ama buraya yazmayacağım tabii ;)). Onun dışında alışveriş yaparken sevgilimin yanında beni yücelten o kasiyeri söylemeden geçemeyeceğim. "On numara fiziğiniz varmış, söylemeden geçemedim." dedi. Yanaklarını sıkıp, öpmek istedim. 
Dedem daha küçükken gözlerimin ve kirpiklerimin çok güzel olduğunu, büyüyünce güzel bir kız olacağımı söylemişti. Canım dedemden duyduğum güzel bir iltifattı.
Son olarak biricik annemin "Sen çok özelsin." demesi birinci sırada. :)


7.Favori kitabın ?


     Jean Christophe Grangé'ın tüm kitapları.
     John Steinbeck - Fareler ve İnsanlar


8. Sana görünüş olarak yakın bulduğun ünlü ?


     Yok.


9. Herkesin beğendiği ama senin sevemediğin bir ürün ?


     Çok şey var bilemedim şimdi. Çok baharatlı parfümler, makyaj bazları,elli bin tane ayrı krem, ugg, bunların hepsi gereksiz. Ama kesin bir cevabım olursa o cevabı yazma hakkımı saklı tutuyorum. :)


10. Şu anda en çok almak istediğin kozmetik ürünü ?


     Saç boyası. Dip boyam geldi !


     Bu mimi biraz geç yaptığım için çoğu kişi yapmıştır diye düşünüyorum. O yüzden bu yazıyı okuyan ve mimi yazmayan herkesi mimliyorum. :D














3 yorum:

  1. Seninde mi kirpiklerin uzun.:( Çok kıskanıyorum çok! :)

    YanıtlaSil
  2. bir mimde benden;DD

    Lütfen ilgili büroya uğrayınız;DD

    YanıtlaSil
  3. Missbone yavrum sür badem yağını bak işe yarıyor. :)

    enes ancak bakabildim bloga en kısa zamanda yapacağım. :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)