18 Şubat 2012 Cumartesi

Zaman Çabuk Geçti

     Bir yandan 3 hafta, 2 hafta, 1 hafta kaldı falan diye sayıp geçmesini bekliyor, bir yandan da beklemesi bile güzel diyordum kii, Uludağ tatili için sadece bir günüm kaldı ! Bir valiz yeter derken ufak bir çanta daha doldu tamamen. 4 gün için ne aldım ki bu kadar diye baktım baktım fazlası yok eksiği var resmen. Kıyafet ve ayakkabı bir çantada, şampuandır kremlerdir diğer çantada, her şey tam gibi. Ama kesinlikle şunu şunu almayı unutma dediğiniz bir şey varsa nolur söyleyin. Bir şeyleri unutmaktan nefret ediyorum.


     Kaç gündür sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyorum. Okul zamanından ve erken kalkmaktan nefret etmeme rağmen en azından hayatı düzene sokuyor bunu kabul ediyorum. 2 haftadır mal gibi yaşıyorum resmen. Kahvaltı, kahvaltılıktan çıkıp bırak öğle yemeğini 5 çayı yanındaki atıştırmalara dönüştü. Onun dışında da fake facebook hesabından facete ne kadar oyun varsa oynuyorum. Big business ve diamond dash birinci sırada. :) Ama yine de bu monotonluk hoşuma gidiyor. Okul zamanındaki uykusuzluk ve sınav zamanındaki stresim aklıma geliyor da böyle hayata can kurban.


     Bazen diyorum ki keşke bu blogu yazdığımı kimseye söylemeseydim, keşke bazı okuyucular ve bazı bloggerlar aşırı ön yargılı olmasaydı da sizle çok daha fazla şey paylaşabilseydim. Aslında kafamda çok şey var, ama bu sebeplerden dolayı kafamda kalması daha mantıklı. Geçen bir bloggerın bir yazısına yorum attım. Hayata bakışı, dine bakışı, fikirleri benimkilerden çok farklı, aslında bir yandan da bu sebeple izleme listemdeydi. Küçümsemek gibi olmasın ama henüz lisede olduğundan biraz da toyluk ve özentilik var. Gayet saçma bir çıkarım yapmış. Ciddi bir hastalık olan ve ölümle bile sonuçlanabilen obezite hastalığını zenginlere özgü sanıyormuş. Yani çok para olunca midenin kapasitesi artıyor mu zannediyor, bütün obezleri zengin ya da bütün zenginleri obez mi zannediyor bilemiyorum ama sırf bu yüzden millet olarak "oh iyi oluyor bu obezlere" gibi bir çıkarımda bulunduğumuzu sanıyormuş. Ama sonra fakir hastalığı obezite diye bir başlıkla yazısını yazmış. Ben çıkarımının alakasız ve yorumunun acımasızca olduğunu belirten bir yorum yapınca baya sinirlendi sanırım hakaret falan etti. Ben seviyemi korudum tabi ama o yorumlardan anladığım şu ki, bazı insanların kapasitesi o kadar az, görüş alanları o kadar dar ki siz ne derseniz deyin tersinden anlayacak, ve seviyesi de düşükse hakaret edecek. İşte o yüzden burada da gerçek hayatta da, aynı doğrultuda düşüncelere sahip olmadığınız kişilere çok laf anlatmaya çalışmayın, hatta kendi hayatınızla ilgili de çok şey anlatmayın. Çünkü onun anlayacağı kısıtlıdır ve sizin sinirinizi bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Bir yandan da bu yüzden her şeyi paylaşamıyorum burada. Yorum ya da tepkiden çekinmediğimi önceki yazılarımdan biliyorsunuz. Sebep şu ki öyle konular vardır ki aldığınız yorum size bir şey katmaz, aksine sinir bozar ve gereksizdir. Üstelik o kişinin hiç haddine değildir. Güncel bir konuyla ilgili yazdığımda istediğiniz gibi yorum atın, ben de okurum cevaplarım ama özel hayatımla ilgili yorum yapılması çok saçma gelir ve ne haddine senin diyesim gelir. Ondan da özel hayatını paylaşan kimseye "neden böyle yaptın, ne saçma" tarzında yorum atmam. Eğer ben yazarsam yoruma açık hale gelir o yüzden yazmamayı tercih ediyorum zaten. Yazdığım her şeye istediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz, asla küçük görüp hakaret etmem. Ki ne haddime zaten.


     Şarjım bitiyor, uykum geldi, burada bırakıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. :))

9 yorum:

  1. Yarın tatile çıkıyorsan sadece eğlenmene bak, bırak gereksiz insanları ne yapıyorlarsa yapsınlar :))

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar mı aynı modda olabiliriz yahu:D

    YanıtlaSil
  3. Uludağ dedin tüylerim dondu oturduğum yerde, çok çok çok kalın giyin oralarda hasta olma sakın.:) Ve tatilin tadını çıkar.:)

    Benim de blogumu yakın arkadaşlarım biliyor, hatta neredeyse tüm arkadaşlarım bende yazamıyorum bazen, sonra bir gazla yazıyorum işte...

    Gereksiz insanları boşver, insanın sinirini bozmaktan başka işe yaramıyorlar, zaten senin gördüğünü diğer insanlarda görüyor farkediyor zamanla.:)

    YanıtlaSil
  4. Nyks aynen öyle yapıcamm cnm :))

    Deniz Acısu hadi yaa :)) ama şu an aynı modda olmayalım sabah sabah iki kere istifra ettim hem de yol öncesi. Sinir oldum. :/

    Missbone ehehee aynen benim de düşününce donuyor. Ne kadar kalın kazak çorap varsa aldım cnım :)

    Ben de diğer insanların fark etmesi umuduyla boşverebiliyorum zaten bazı şeyleri :) Napıcam artık yazabildiğim kadar. :)

    YanıtlaSil
  5. Bahsettiğin olay uzadı mı ya? İnsanların fikirlerine saygısı olmayan birinin böyle bi ortamda olması garip bence de. Ama boşver sen en iyisi yapıyorsun.

    İyi eğlenceler, tatilin tadını çıkar! Sıkı giyin,hasta oldum postları okumayalım burdan.

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. mimlendiniz lütfen ilgili büroya bir koşu(yarı-olimpik) uğrayınız;D

    YanıtlaSil
  7. ayy uludap tatiliii! senin yerinde olsam ben de valiz hazırlarken zorlanırdım ya bol bol eğlen :)

    ayrıca diğer konuyu da takma gerçi takmadığını biliyorum da yine de amaan boşver noram :)

    YanıtlaSil
  8. Kız yıllardır neler neler gördük bu blog aleminde. insanlar çıldırmış resmen. boşver bırak ötede oynasınlar.

    kimden bahsettiğini falan bilmiyorum gerçi ama benim genel kanım bu. ilişmemek. :D

    YanıtlaSil
  9. Cevaplarım geç olduğu için çok özür dilerimm hepinizden.

    Cherry canım valla orası İstanbul'dan daha sıcaktı atkıya bereye bile gerek olmadı :)) o olay da uzadı ama ben artık cevap vermediğim için diğer iki kişi kendi arasında konuşmaya devam etti :)

    enes yaptım mimi :))

    Mia'mm çok saol :) takmıyorum. Bavul hazırlaması zordu ama geri dönerken kapatmak çokk daha zordu valla :)

    Leah en iyisi ilişmemek ama ben aslında ilişmemiştim ki sadece yorum bırakmıştım ama anlamadım saçma tepki verdi

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)