22 Haziran 2012 Cuma

Hazırlıklar

     Haziran ayının bitmesine neredeyse bir hafta kaldı. Ben her okul yılı başında ve her yaz tatilinde geçirdiğim zamanı gözden geçiririm, kendime yeni hedefler koyarım ve değiştirmek istediğim şeyleri değiştiririm. Ama en büyük listeyi sanırım bu yaz yapmam gerek. Pazartesi gününden itibaren artık evde kalamayacağım. Çünkü evde inşaat başlıyor. Evde yapılacak değişiklikler benim için çok iyi olacak çünkü ben doğduğumdan beri evimiz lacivert ve siyah renklerinde. Koyu lacivert bir halı, siyah mobilyalar ve buz mavisi duvarlar. Artık krem rengi ve pembeler olacak ve eminim ki psikolojimiz için de bu çok etkili olacak. 1 ay boyunca anneannemde kalacağız neyse ki aynı binada oturuyoruz.


     Bu yaz ilk defa çalışacağım. Temmuz ayı boyunca evime çok yakın olan bir hukuk bürosunda staj yapacağım. Ama tabi resmi bir staj değil. Çünkü benim asıl stajım fakülte bittikten sonra başlayacak. Ağustos ya da Eylül ayında da sevgilimle bir haftasonu için ya da birkaç gün için tatile gitmek istiyoruz ama şu an hiçbir şey net değil. Tek isteğim kendime bu yaz için hedefler koymak ve onları gerçekleştirmek.





     Kaç gündür kulağım tıkanıyordu. Yani böyle kendi sesimi ve nefesimi yüksek duyuyorum ve inanılmaz sinir bozucu. Polikliniğe gittim. Alerji yüzünden olduğunu, bol su içmem gerektiğini, yiyecekleri çok çiğnemem gerektiğini, ve kesinlikle sigara dumanına maruz kalmamam gerektiğini söyledi. Bu arada sakız çiğne çünkü tıkanıklığı geçirir dedi. Bugün sigara içmediğim 3. gün. Ve şimdiden kendim için bir şeyler yapıyor gibi hissediyorum. Sigara içenler bilir o göğüsteki hafif yanma hissini, sabah ağızda iğrenç bir tatla uyanmayı ve öksürüğü. 3 günde onlar hafif değişiyor ama yine de tam geçtiğini söyleyemem. Şu an değişen tek şey sabah uyandığımda ağzımdaki o iğrenç tadın olmaması. He tabi bir de 3 günde 1 paketi kesin bitirirdim, ona vereceğim para da cebimde kaldı. :) En tatmin edici yönü de bu. Artık sigara içsem de içmesem de pakete vereceğim para kadarını kenara koymak istiyorum. Sırf harcamamak için de şu gram altınlardan almak istiyorum. En fakirimiz bile sigara için para buluyor haksız mıyım ?


     

4 yorum:

  1. çok haklısın sakın vazgeçme :) Seni çook seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. saoll canımm ben de senii :))

    YanıtlaSil
  3. kızzz sen hukuk fakültesinde mi okuyorsun ayyyyy hayallerime selam söyleeeee :)

    YanıtlaSil
  4. kibritçi kız evet :) hayır selam söylemiyorum benim yerime sen selam ver bütün hayallerin gerçekleşir inşallah :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)