27 Haziran 2012 Çarşamba

Tesekkürler Airties_Rt-205 !!!

      Bugün anneannemde kalmamın 3. günü ve dün gece 3. geceydi. İlk iki gece uyuyamadım, hem çok sıcak, hem yerimi yadırgadım sanırım. Aynı binada oturduğumuz için hiç yatıya kalma gereği duymamıştım. İlk defa kalıyorum burada. Her sabah deniz manzarasıyla uyanmam dışında uyku ile pek anlaşamıyoruz bu ara. Dün gece kitap okudum, uyku getiren bir sakinleştirici aldım ve bebek gibi uyudum. Çok mutluyum. :D Bu sabah anneannemle hastaneye gidecektik. Bacağı çok ağrıyordu. Ben de erkenden kalktım giyindim, makyajımı yaptım ki benim hazırlanmam uzun sürer beklemesin diye. Şimdi hala uyuyor kalkmadı ben de öyle oturuyorum. Ne giyeceğim diye bakarken iki tane beyaz üstün eksik olduğunu fark ettim. Ama öyle iki beyaz üst ki biri mini eteklerin baş tacı, diğeri de her şeyle giyilebilen beyaz h&m atlet. Annemi aradım hemen, yıkanmıştı bunlar nerdeee, diye, demesin mi ben onları kaldırdığımız kıyafetlerle pakete koydum. Paket olan da şu an benim için plüton kadar ulaşılmaz bir yerde. O kadar sinirlendim ki.


     Buradan wireless kullanma umudum tamamen sönmüştü. Çünkü tüm kablosuzlar şifreliydi. Şimdi airties rt 205 sağ olsun iki dk girip yazı yazabiliyorum. Kardeşimin telefonu dışında internetin i sini göremiyorum. Temizlikte anneanneme yardım etmek, evin inşaatını kontrol etmek ve sıkılmakla geçiyor zaman. 15 günde biter dediler. İnşallah biter. Ama maalesef dayım yüzünden ufak bir sorun çıktı. Bizim oturduğumuz bina 150 yıllık eski yapılardan. Hani yüksek tavanlı, ateş tuğla kullanılanlardan. Dayım kendi evinde o tuğlaları açtırıp dekorasyon olarak kullanmıştı ama baya fazla açtırdı, kötü göründü bence. Annem de o kadar istemiyordu sadece bir duvar istemişti. Dayım sen git bir odada 3 tane duvarı tuğla açtır. Annem tabi sinirlendi. Bir gün tuğla açmakla boşa geçti, bugün de sıvayla geri kapatmaları yüzünden zaman kaybı olacak. Çok uzamasa bare.


      Pazartesi işe başlıyorum büyük ihtimalle. Onun için de heyecanlıyım. Aslında daha istekli olmayı beklerdim ama annem çağlayan adliyesine gönderirler arada falan deyince isteğim hak getire. Büro evime 5 dk diye nasıl da sevinmiştim.


      Bugün üniversiteyi şehir dışında okuyan çok yakın arkadaşım marshmallow geliyor inşallah onla görüşeceğim. Yarın da Hayat'la kahvaltıya gideceğiz. 1 haftadır görüşemiyorum canım sevgilimle nasıl özledimmm nasıl !!! 

3 yorum:

  1. Noraaa birgün bizde görüşelimmmmm ^.^

    YanıtlaSil
  2. Ezgi ya gel benle kal bak yediğin önünde yemediğin arkanda olur kraliçeler gibi yaşatırım seni patladım burda :D

    YanıtlaSil
  3. :) Yeni bir muhite taşındığımız için haftasonları olabildiğince ordan uzaklaşmak istiyorum.Bu fikrini değerlendircem :D

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)