9 Haziran 2011 Perşembe

Beni benden alanlar part 3

   3 gün içinde toplam 14 saat uyudum. 14 saatçik :(. Bugün sınavda bile gözlerim kapanacaktı neredeyse. Ne yapayım yani çalışmayayım mı ! Sayfa sayfa notlar bitmiyor ki ne yapayım :(.  Her seferinde aynı muhabbet eve gelince uyuyacağım güya ama nerdee... Çok yoruldum çokk. Ve 6 tane daha sınavım var. Otobüsleri kıl payı yakalıyorum. Hani hep şikayet ediyordum ya halk otobüslerinden yavaş gidiyorlar diye. Yavaş gitmeleri sayesinde yakalıyorum metrodan çıkar çıkmaz. Şu yazıyı bile habire yanlış yazıyorum sürekli siliyorum o derece yorgunum yani.

   Bu arada Google'ın ana sayfası bugün ne kadar güzel olmuş ! Her tel birbiriyle uyumlu, ne çalarsanız çalın güzel bir melodi oluyor :).

   Dün metrodayım. Şimdi böyle metroya otobüse falan binince illa bakacaklar ya on saat Allah'ın kroları, kafamı bile kaldırmıyorum çok sinirim bozuluyor. Dün işte bir kız bindi metroya. Şimdi böyle söylemek istemezdim ama hayallerdeki liseli o bence. Evet şu fantezi konusu olan liselim falan diye şarkılar yazdıran kızlardan gördüğüm en uygun aday o. Kısacık pilili etek, dizlere kadar siyah çorap vardı fix. Ama kızın yüzü de çok güzeldi gerçekten. Saçlar uzun siyah falan. Oh dedim liseli bindi bütün ilgi onda şimdi deyme keyfime. İzle metrodaki erkekleri eğlen embesil bakışlarıyla. Ben erkeklerin mallıklarıyla yolun geçeceğini düşünürken birden şaşırdım dostlar. Liseli atak yaptı. Hani baktırmak böyle bir şey olsa gerek. Öyle mini etek giymekle olmuyor bacım giydiysen hakkını vereceksin, açacaksın bacaklarını! Ya da öyle uzun dalgalı saçların varsa ne olacak sen onları striptiz yaparcasına öne doğru savurmadıktan sonra !!! 

   Kız geldi tam yanıma oturdu. Bacak bacak üstüne attı. Çantasından pembe makyaj çantasını çıkarıp aynaya baktı, çantasını kapattı. Karşımızdaki camı ayna olarak kullanmaya başladı. Kendini inceledi. Sonra birden oturduğu yerde bütün saçlarını öne doğru savurdu. Evet artık saçları yere doğru duruyor, beynine kan gitme pozisyonunda yani. Elleriyle düzeltti falan sonra bileğindeki lastiği bağladı, profesyonel topuzlara taş çıkaran bir liseli topuzu yaptı. Dağınık ve seksi oldu. Bütün gözler üstünde tabi bazıları şaşkın bazılarının salyası akmış. Sonra ellerini yüzüne koydu, dirsekler de dizinde öne doğru oturup kendini incelemeye devam etti. Ama en son yaptığı beni benden aldı. 

   Metronun durmasına az kalmıştı ki liselimiz atağa geçti sayın seyirciler. Kalktı yerinden. Birden bir bacağını kapıya koydu ve çorabını yukarı çekerek düzeltti.. Evet doğru anladınız kısacık eteğiyle en az 90 derecelik açıyla bacağı kapıdaydı. Kız Einstein. O an metrodaki insanları, özellikle erkekleri görmeliydiniz. Başlı başına inceleme konusuydular. Ve cidden çok komiklerdi. Hepsinin ağızları açıktı yemin ederim çok komikti. Transta gibilerdi. Hani parfüm reklamları olur ya öyle. :)

   Şimdi bu konuyu kapatıyorum. Ama bu hafta en çok beni benden alan şey şuydu. Bizim sınavlarda sıraların üzerindeki numaralara göre oturuyoruz ve her sınavda değişiyor. Ben de her inkılap sınavında kopya çekmeye gel diye bağıran sıaralarda oturuyordum. Bu sefer de bütün umutlarımı bağlamıştım kopyaya. Ama gelin görün ki anfinin en can alıcı noktasında, kürsünün önünde ve tam ortada oturuyordum. Hani hocaların yukarı-aşağı suretiyle depar attıkarı bölümde. Ama neyseki en önde değildim ve en öndeki çocuk o cevapları yazan ellerini sıkmalıktı. Birinci sınıfta kalmıştım o dersten alttandı yani. Üçüncü kez çalışmaya kalbim dayanmazdı.
   Biraz uyusam iyi olacak sanırım.

   Önemli not: Etiketlere liseli kız yazdım arkadaşlar. Risk budur. Bence. ( Bkz: Google yönlendirmelerini merakla bekleyen Nora. )

5 yorum:

  1. Ben de merak ettim Google yönlendirme sonuçlarını :) Yine çok güzel anlatmışsın, çok güldüm kendi kendime :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederimm :) bn de anlatrken eğlendm :)

    YanıtlaSil
  3. Kızın liseli olduğuna emin misin ? Hani fantezi meraklısı biri olmasın :) Etiketlemeyi biraz daha detaylı yazsan günde en az bi 100 kişi gelirdi :)

    YanıtlaSil
  4. valla olabilir mümkün yani :) o gelecek 100 kişinin niteliğini düşünemiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. juahaha liseli kiz, allah hayrini vere :D merak ettim bak simdi bende google sonuclarini : )

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)