1 Temmuz 2011 Cuma

Hepinizi bir odaya kapatıp kusturana kadar apaçi müziği dinleteceğim

    Dün sabah nasıl uyandım biliyor musunuz ?  Karşı binada yapılan inşaattan gelen zızzz pat küt sesleriyle uyandım.
    Peki bu sabah nasıl uyandım biliyor musunuz ? Apaçi müziğiyle. Evet daha kötüleri de olabiliyormuş inşaattan. Tamam 12 ye kadar malak gibi yatıyor olabilirim ama bu sabahın 10 unda gümbür gümbür apaçi müziği açan bünyenin ağzına sıçmak istememi engellemez. Gerçi sanırım üst katımda oturan teyzem açmıştı ama olsun onunkine de sıçarım hiç sorun değil. Zaten aramız Barbie'lerle oynadığım zamandan beri hiç iyi olmadı.
   Yani şuraya ailemle ilgili yazmamam gerek öyle bir karar aldım ama yemin ederim zorluyorlar beni.




   Arkadaşlar, kimse için kendinizi zorlamayın. Gerekirse aileniz için bile yapmayın bunu. Bir konuda haklı olduğunuzu düşünüyorsanız durun arkasında. Büyüktür o, ben onun küçüğü olarak üzerime düşeni yapmalıyım falan demeyin. Çünkü onlar önemsemezler sizin ne yaptığınızı, ne düşündüğünüzü. Onlar, üzerlerine düşeni yerine getirmezler. Bu insanlar büyük değil mi ?  Ama yok, onlara yakışmaz büyüklük yapmak, ruhları genç, asiler abi. Kanları kaynıyor.
   
   Ben buraya yazmayacağım, çünkü sen bir bok yemişsindir de öyle yapıyorlardır diyeceksiniz. O kadar şey yapmamışlardır lan diyeceksiniz. Ben de sinirlendiğimle kalacağım. Boş verin ne olduğunu, düşündüğünüzden inandığınızdan kimse için ödün vermeyin yeter. Bu kadar söylüyorum.

  

2 yorum:

  1. ahhahah bi manyak olup bütün kayıtlara yorum bırakmayacağım elbette ama yalan rüzgarı etiketine koptum nan,kayıtlarda bulunsun diye yazıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. aileyle ilgili postlarda yazar o etiket genelde. :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)