4 Temmuz 2011 Pazartesi

Mutlu bir hafta ( Umarım, yok yok kesinlikle )

   Herkese mutlu haftalar, mutlu bir pazartesi diliyorum. Sanırım depresyona girmenin eşiğinden döndüm Hayat sayesinde. Ama sanırım, girersem haberiniz olur :). Bu ara garip bir ruh halinde olduğumu takip edenler biliyordur zaten. Atlatıyorum sanırım. Zaten güne iyi başladım. Hayat'ın sesiyle uyandım. (maalesef telefondan). Ve birazdan hazırlanıp aylardır görmediğim Marshmallowumla buluşmaya gideceğim. Marshmallow benim 14 senelik dostum. Maalesef geçen sene üniversiteyi şehir dışında kazandı. Bütünlemelerden sonra sonunda dönebildi İstanbul'a.


   Neyse, asıl bölüme geçelim. Şimdi benim izleyicilerimden moda bloggerı çok var o yüzden onlar yemeyecek oyunumu. Yeni sezon ürünlerini biliyorlardır. :) Olsun ben yine de yapacağım. Biliyoruz ki mükemmel markalar var ve her gün yeni bir ürünle karşımızdalar. Ve biz o ürünler bokum gibi de olsa, "O" markanın diye gözümüzde büyütüyoruz. Şimdi rica ediyorum şu resimlere bakın. Ve Eminönü'nde 15-20 liraya görmüşsünüz gibi düşünün. Size soruyorum. Sümüğünüzü atar mıydınız?



    Aaa bu markanın mıymış çok güzeelllll diyoruz ya. Sırf o marka olduğu için işte. Şimdi bu ayakkabıların markaları enfes modeller çıkarıyorlar. Herkes o markalardan bir ayakkabıya sahip olmak ister bence. Ama sahip olmak isteyeceğim ayakkabıların bunlar olmadığı kesin. Mavi ve mor renklerde modeli olan ilk sıradaki ayakkabılar Gucci'den. Pembe olanlar Christian Louboutin, Bej-turuncu olanlar da Prada. Belki "Ama bu model fena değilmiş." diyenleriniz de olacak bilemem saygı duyarım tabi ki :).

   Modadan bahsetmişken, ne giydim postu yapan bloggerlar, lütfen ürünlerin fiyatlarını da yazınn, noluur :))




2 yorum:

  1. Ahaha hiç bu kadar kötü bir Gucci hatta iki Gucci görmemiştim ,Louboutin kotarsa da Prada da olmamış..eh o kadar olur bence :) bu arada ne giydim postu yapan bloggerlerın bazıları taktıkları çantaların fiyatını yazsa herkes LV'leri ya da Burberry'leri 50 TL sanabilir...
    tabii lafım orjinalini kullananlara değil yanlış anlaşılmak istemem :)

    YanıtlaSil
  2. Aynenn Gucci'ler gerçekten berbat, bi de yeni sezon yani. Güldüm yorumuna :) Aman insanlar da salak olmayıversin canım, ben kıyafetlern fiyatnı öğrenmek istiyorum. Burberry'i 50 lira sanan da moda blogu okumasın bence..:)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)