17 Temmuz 2012 Salı

Lafta Yaz Tatili

 
       Şu an bürodayım. Düşünün yani ne kadar boşum ki post yazabiliyorum. Üçüncü haftam olduğu halde sadece bir kere adliyeye göndermekten başka bir şey yaptırmadıkları için uyuz oldum hepsine. Ve asıl komik olan da şu ki; buraya geliyorum, boş boş oturuyorum, kendi çabamla öğrenmeye çalışıyorum, sürekli yapabileceğim bir iş var mı diye soruyorum, hiçbir bok yok. Sonra sevgilimle buluşmak için erken çıkmak istediğim gün bir toplantı peydah oluyor. Mesela kaç gündür çektiğim can sıkıntısı ve patronun ikinci kez tatile çıkmasını fırsat bilerek önümüzdeki iki gün için izin aldım. Çünkü yarın yakın arkadaş ve kuzenlerle Büyükada'ya gidip yüzeceğiz, diğer gün de sevgilimle buluşacağım. Buradaki vaktim o kadar boş geçiyor ki hiç çekinmeden izin alabiliyorum. Ama tam izin alırken " yarın icraya gidecektik." diyorlar. Banane dedim ya yeter artık, benim kadar iş isteyen ama iş verilmeyen biri olamaz. 7 saat boyunca öylece oturduğunuzu, ve bunun birkaç gün boyunca devam ettiğini düşünün, hatta üçüncü haftanın aynı şekilde geçtiğini düşünün. 


       Zaten evin inşaatı uzadı, haftasonuna kadar evimde kalamamaya devam yani. Evden çıkıp anneanneme çıkarken iki hafta sürmesini bekliyorduk, annem ona göre eşya ayır demişti. Ama tabi ben bir bavulu doldurmuştum, aklımı seveyim ! 4. haftanın içine giriyoruz. Tek eksiğim bikini. Malum yarın için. 2 hafta boyunca yüzme planım olmadığı için almamıştım, ama onu da kaynaklardan temin ederiz. Sizin tatiliniz nasıl geçiyor ?? Blogları okuyordum da çoğunuz evdesiniz sanırım. Hatta koyulan tatil resimlerinden gına gelmiş sanırım çünkü hepimizin içi gidiyor. :D Ama ne yapalım, bizim de gideceğimiz gün gelecek illa ki !!!


       O güne kadar hepinize sabır diliyorum. Evde oturuyorsanız da lütfen benim yerime de değerlendirin. Soğuk kahve yapın, uzatın bacakları, bir film açın ya da bir dergi, bir kitap alın elinize... Günlük yazın, liste yapın, hedefler koyun hem bu tatil için hem de önümüzdeki kış için. Ben her yaz ve her eylül ayında yapardım. Ama bu yaz sınavlar, ev inşaatı ve staj izin vermedi maalesef. Artık kısmet eylül listesine. :)




      Hepinize şu resimdeki tatlı tablo gibi bir tatil yaşamanızı diliyorum...

8 yorum:

  1. Sanırım hayatın bu dönemlerinde bize yaz tatili haram!
    Darısı bir kaç sene sonraya diyorum o zaman Nora'm :)))

    YanıtlaSil
  2. merhaba. blogunuzu gerçekten çok sevdim. hepimiz güzel bir yaz tatilinin hayalini kuruyoruz :(

    bu da benim blogum takip ederseniz sevinirim.
    vanilyali-dondurma.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. işyeri sıkıcıymış ama olsun neyse tatile gidicen ya boşveeer.
    :)
    büyükada hadi güzel geçsin günün.
    ben de eylül ve ocakta plan yaparım hep.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Melodram aynen canım ya napalım :D bu yaz da böyle geçiyor şimdilik :)

    Vanilya hoşgeldin çok saol :) ben de bakıyorum hemen :))

    deeptone güzel geçti canm çok saol :D eylül ve ocak güzeldir ya, yılbaşı ve dönem başı :)

    YanıtlaSil
  5. Bi kaç gündür ramazan yüzünden dışarı adımımı atamadım ve sürekli aynı şeyleri yapmaktan gına geldi artık. Ama seninki daha kötü 7 saat hiçbi şey yapmadan oturmak..
    İnşallah en kısa zamanda biter de tatiline gidersin sen de :)

    YanıtlaSil
  6. stupidrabbit evet ya inşallah. kışın yaz tatili gelsin şunu şunu yaparız diyoruz ama gelince de sıkılıyoruz işte. bir ay staj, ramazan ve tatili aynı yaz içince yaşamak aslında dolu geçirmek oluyor ama staj sıkıcı geçnce bomboş gibi geliyor işte.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, ya o staj kısmıyla ilgili anlattıklarını birebir içimde hissettim, aynı sıkıntıyıyasadım şuan. Ne kötü dimi boş durmak?

    YanıtlaSil
  8. gizem hem de nası kötü boş durmak, yorulmak bile daha iyidir :)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)