22 Mayıs 2011 Pazar

Otobüs camlarındaki yağlı kafa lekeleri olmasaydı, dünya daha güzel bir yer olmaz mıydı ?

   Bu otobüsler cidden ömrümü çürüttü. Sınava yetişecektim, o kaplumbağa misali giden ve okul için binebileceğim tek otobüse yetişebilmek için bir durak koştum ve çok yaklaştığım halde 10 sn daha beklemedi beni. Yemin ediyorum nefes alamadım, sinirden ağlayacaktım. Zar zor yetiştim taksiyle falan.
   Her şeyi geçtim de o camlardaki yağ lekeleri nedir ? Abi koymayın lan pis kafalarınızı ! Camdan dışarı bakamıyorum midem bulanıyor. Havalar da ısındı artık insanlar koyuyorlar pis yağlı kafalarını cama mayışmış bir şekilde gidiyorlar oh valla. Ayrıca o camın temiz olduğu ne malum, daha önce hangi pisliğin kafasını dayadığı belli olmayan yere ne diye kafanı koyarsın ki?  Tamam çok yorgun olduğum zamanlar ben de diyorum uyusam diye ama yapamıyorum ya pis gibi geliyor. Kaldı ki öyle. Bence o görüntüden midesi bulananlardan daha kötü durumda olanlar da o pisliği temizlemek zorunda olanlar. Allah sabır versin. Cidden.

   Ben vizelere giriyorum. Sonra kendime iki hafta tatil veriyorum. Okula bir başlıyorum ki finaller için geri sayım başlamış, dersler hızlanmış. İki senedir hiç sınav kaygısı olmadan okula gidemedim. Halim acınası. Önümüzdeki iki sene günü gününe çalışacağım. Bkz: Semih Cumhuriyeti.

   Bu ara saç rengimi değiştirmeyi, daha doğrusu bir açık renk tonunu kullanmayı düşünüyorum. O yüzden sürekli insanların özellikle oyuncuların saç renklerine dikkat ediyorum. Algıda seçicilik hesabı. Neden özellikle oyuncular çünkü internetten rengi bulmak kolay. Neyse ben bu renklere dikkat ederken özellikle bir renk çok dikkatimi çekti. Adını Feriha Koydum dizisinde Hande karakteri var. O sarı tonunun kötü olduğunu düşünen sadece ben miyim? Renk tutumamuş gibi görünmüyor mu ? Sarı o kıza yakışır ama yetkililere sesleniyorum düzgün bir sarı yapın kızın saçını. Kendi yapmayacak anladığım kadarıyla. Bu arada Feriha'nın saç modeline, buklelerine diyecek lafım yok. Beğeniyorum kendisini. Emir öyle mal gibi bakmasın. Anladık mankensin, tipin iyi kanıtlanmış, bakış dersleri almışsın ama mal gibi bakıyorsun uykum geliyor. Feriha'nın annesi mümkünse sussun, babası yok olsun. Evet, Feriha izliyorum.

3 yorum:

  1. O kızda -Hande'de- garip birşey olduğunu düşünüyordum meğersem buymuş evet şu an farkettim. Evet bende izliyorum ara sıra denk gelirse gerçekten bak valla.
    Otobüslere İstanbul'da sadece yazın çekiyorum ve yaz dertlerini anlatsam susamam ohooo...

    YanıtlaSil
  2. tam 12 den vurmuşsun :D Hislerimiz aynıı

    YanıtlaSil
  3. @tansumut ben de aynı şekilde garip bir şey olduğunu düşünürken farkettm yanmış gibi sanki ne bliym garip gerçi önceki renklerinden iyi yine ama bu da kötü

    @Ezginin Günlüğü :))

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz tüm fikirlerine açığım. Yazdığım hiçbir şeyde kötü niyetli olmadığımı unutma :)